Το πάρε-δώσε των άστρων, από 27/2 έως 2/3

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 27/2 έως 2/3

Πέμπτη 27/2

Καταναλωτική διάθεση

Το υπό σχηματισμό τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη είναι από τις όψεις εκείνες που... μισούν την αποταμίευση και μπορούν να μας ωθήσουν να ξοδέψουμε μονομιάς το όποιο αποθεματικό μας! Με το συναίσθημα μας να «παίρνει κεφάλι» είναι εξαιρετικά δύσκολο να συγκρατηθούμε, ιδιαίτερα αν στο «πλάνο» υπάρχει κι ένα πρόσωπο που θέλουμε να κατακτήσουμε. Αλλά ακόμη κι αν δεν στοχεύουμε σε συγκεκριμένο πρόσωπο, η «έξω ντέρτια και καημοί» ώθηση σε μια μέχρις εσχάτων διασκέδαση έχει κι αυτή τα έξοδα της. Στον χορό μπαίνουν και τα ποικίλα πάθη, η ικανοποίηση των οποίων απαιτεί συχνά γερές οικονομικές θυσίες. Σε όλα αυτά μάλιστα έρχεται να συνδράμει και ο Δίας, δίνοντας στο τετραήμερο έναν άκρως καταναλωτικό χαρακτήρα. Στον αντίποδα βέβαια θα υπάρξουν και οι... συνήθεις τυχεροί, που όχι μόνον θα απολαύσουν τη ζωή τους χωρίς να ξοδέψουν δεκάρα (να 'ναι καλά οι άλλοι) αλλά στο τέλος θα βγουν κι από πάνω!

Παρασκευή 28/2

Να προσέλθουν οι... τυχεροί!

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία είναι ό, τι καλύτερο για νέα ξεκινήματα, που εκτός των άλλων μπορεί να κερδίσουν την οικονομική υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα. Στις πιο... απλές περιπτώσεις, η τύχη με την οποία ο πλανήτης είναι άρρηκτα συνδεδεμένος μπορεί να κάνει την εμφάνιση της με ποικίλες μορφές (δώρα, κέρδη, «τυχερά», κεράσματα κλπ).
Η ημέρα συστήνεται για αγορές και κάθε είδους οικονομικά εγχειρήματα, από την άλλη πλευρά ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τα «στραβά» του Δία, που «ειδικεύεται» και στις αχρείαστες σπατάλες, δίκην εντυπωσιασμού. Και βέβαια, όπως λέει κι ο λαός, μπορεί η φτώχια να θέλει καλοπέραση αλλά κάτω από την επιρροή του, η υπεραισιοδοξία μας είναι ικανή να μας ωθήσει σε σχετικά μεγάλα έξοδα, πριν εξασφαλίσουμε τις προσδοκώμενες εισροές.

Σάββατο 1 και Κυριακή 2/3

Νέα δεδομένα

Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία, σε συνδυασμό με την επερχόμενη σύνοδο Ήλιου-Ερμή αναμένεται να ξεμπλοκάρει και να απελευθερώσει διαδικασίες που μέχρι χθες έδειχναν «κολλημένες». Ο δρόμος πλέον είναι ανοικτός για την υπογραφή συμβολαίων ή οικονομικών συμφωνιών, που μάλιστα με την δεδομένη υποστήριξη του Δία μπορεί να εξελιχθούν θετικότερα του αναμενομένου. Επιπλέον, ο ενεργός Ερμής προοιωνίζει μια γενική κινητικότητα που πέρα από τον κοινωνικό χαρακτήρα της, στον οικονομικό τομέα μπορεί να καταλήξει και σε μια ζωηρή αγοραστική κίνηση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved