Το πάρε-δώσε των άστρων, από 24/2 έως 26/2

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 24/2 έως 26/2

Δευτέρα 24/2

Κρυμμένοι θησαυροί

Ο Ποσειδώνας είναι ακόμη ενεργός, οπότε καλό είναι να έχουμε τον νου μας για ενδεχόμενες απάτες. Σταδιακά όμως, την σκυτάλη παραλαμβάνει ο Χείρωνας και η «κρυφή» σύνοδος του με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να «ξεθάψει» οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος. Από αυτήν την άποψη θα έχουμε μια καλή ευκαιρία να ξαναδούμε προβλήματα ή προοπτικές, στοχεύοντας είτε στην οριστική επίλυση, είτε στην αξιοποίηση τους. Εδώ συμπεριλαμβάνονται και «ξεχασμένα» αντικείμενα αξίας.
Ακόμη οι απανταχού κυνηγοί της τύχης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες υπάρχει η τάση να επαναλαμβάνονται ακολουθίες αριθμών ή αποτελέσματα.
Όσον αφορά στις αγοραπωλησίες, προηγούνται τα οικιακά είδη και οι αντίκες.

Τρίτη 25/2

Ο ανθρώπινος παράγοντας

Με τον Χείρωνα να συνεχίζει το... έργο του, εκτός των άλλων είναι πιθανόν να δρομολογηθούν συζητήσεις και ρυθμίσεις για περιουσιακά θέματα. Παράλληλα, οι συνεννοήσεις και οι επιλογές μας μπορεί να είναι φορτισμένες συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να κινηθούμε με γνώμονα τις συμπάθειες ή αντιπάθειες μας και όχι τη λογική. Από αυτήν την άποψη δεν αποκλείεται να μετανιώσουμε αργότερα για κάποιες από τις αποφάσεις μας.

Τετάρτη 26/2

Θετικό κλίμα

Η «κρυφή» σύνοδος της τροπικής Αφροδίτης με τον αστρικό Ερμή, διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα, στο οποίο «χωράνε» κάθε είδους αγορές, από είδη ρουχισμού και αξεσουάρ, μέχρι τρόφιμα, φυτά και αντικείμενα διακόσμησης. Όσες και όσοι λοιπόν έχουμε την οικονομική δυνατότητα, ας... τολμήσουμε!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved