Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22 έως 24/2

Σελήνη στον Τοξότη – Πατέντες για ψυχολογικές τέντες

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22 έως 24/2

Θολό και ομιχλώδες προβλέπεται στο μεγαλύτερο μέρος του το διήμερο που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 22/2 στις 12.12 το μεσημέρι.

Στο ζώδιο της εξωστρέφειας η Σελήνη αυτή τη φορά, προσπαθεί μάταια να εκφραστεί και αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια δύσθυμη διάθεση που δεν μπορεί να καταλαγιάσει.

Στις 7.14 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο που επηρεάζει από το μεσημέρι προκαλεί γκρίνιες, βαριά διάθεση και μεγάλη αναποφασιστικότητα.

Οι διαθέσεις μεταβάλλονται διαρκώς στην προσπάθειά μας να βρούμε κάτι που να μας αρέσει να κάνουμε, αλλά αυτό γίνεται ακόμα δυσκολότερο με τη δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται στις 9.01 το βράδυ.

Το Σαββατόβραδο όπου και αν βρισκόμαστε θα είμαστε στον δικό μας κόσμο, ενώ γύρω θα επικρατεί αναστάτωση και ασυνεννοησία.
Άλλα συμβαίνουν γύρω μας και άλλα βλέπουμε, ενώ η ευμετάβλητη διάθεση κυριαρχεί, δίνοντας κάπου κάπου έναν τόνο ψυχαγωγίας και διασκέδασης.


Στις 23/2 στις 6.25 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ουρανό ξεκινά την ημέρα αποφασιστικά, αφήνοντας πίσω τη χθεσινή αναπηρία.

Δραστήριοι, κοινωνικοί και με τάση να περάσουμε μια όμορφη και συναρπαστική Κυριακή, το πιθανότερο είναι να το καταφέρουμε με μόνη δυσκολία την ανάδρομη πορεία του Ερμή που μπορεί να φέρει καθυστερήσεις, αναπάντεχα, αναβολές και παρεξηγήσεις.

Στις 10.04 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ερμή που επηρεάζει από το απόγευμα, φέρνει στο προσκήνιο παλιές υποθέσεις και συζητήσεις γύρω από αυτές, δίνοντας έναυσμα να ασχοληθούμε με κάτι ή κάποιον που είχαμε αφήσει στην άκρη.


Στις 24/2 στις 11.24 το πρωί η αρμονική όψη με τον Άρη ξεκινά την εβδομάδα μας με ακμαία διάθεση και πολλή δράση.
Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, εκτελούμε άψογα τις δραστηριότητές μας, ενώ το πρωινό προσφέρεται για πάσης φύσεως διεκπεραιώσεις.

Στις 3.51 το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω, για άλλη μια κόντρα ανάμεσα στο θέλω και στο πρέπει.


Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένοι και Δίδυμοι μεταμορφώνεστε εύκολα και λόγω των ημερών από λύκους σε αρνάκια και τούμπαλιν. Επιλέξτε κάτι ενδιάμεσο και να θυμάστε πως το δάσος και η κοκκινοσκουφίτσα υπάρχουν μόνο στα παραμύθια.

Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι σφυρίζετε ανέμελους σκοπούς, προσπαθώντας να προσαρμοστείτε με καλές προθέσεις. Η αισιοδοξία σας θα σας ανταμείψει.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί η συστολή σας είναι τόση που δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε το αστείο από το σοβαρό και το σημαντικό από το ασήμαντο. Χαλαρώστε λίγο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved