Το πάρε-δώσε των άστρων, από 20/2 έως 23/2

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 20/2 έως 23/2

Πέμπτη 20/2

Συνεργασίες και συμφωνίες

Με τον ανάδρομο Ερμή να συμπιέζεται από τον Κρόνο και τον Άρη, οι ημέρες δεν προσφέρονται για πολλά-πολλά, παρά μόνον για όσα επιβάλλει η ανάγκη, όπως είναι για παράδειγμα τα έξοδα για την αποκατάσταση μιας ζημιάς. Και βέβαια νομοτελειακά, οι πάσης φύσεως τεχνικοί και έμποροι εξαρτημάτων είναι εκείνοι που μπορεί να ευνοηθούν πρώτοι.
Ανεξάρτητα ή όχι από τα παραπάνω, μέσα σε αυτό το μάλλον δυσμενές κλίμα, η διπλωματία και το πνεύμα συνεργασίας φαντάζει ως η ιδανικότερη λύση. Πολλά πράγματα γίνονται ευκολότερα στα πλαίσια μιας συμμαχίας, η οποία μάλιστα μπορεί να επισφραγιστεί κι επίσημα. Γενικά, η ενεργή Δήμητρα αναμένεται να συμβάλλει σε συνεννοήσεις και συσκέψεις, που μεταξύ άλλων μπορεί να έχουν και οικονομικό αντικείμενο, ασκώντας παράλληλα το... έννομο δικαίωμα της στην πληρέστερη ενημέρωση και την δημοσιοποίηση στοιχείων.
Φυσικά, υπάρχει και το ενδεχόμενο μιας μάλλον ανεπιθύμητης αποκάλυψης, ιδιαίτερα για όσες ή όσους έχουν... κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα!
Όσον αφορά στην αγοραστική-εμπορική κίνηση, μπορεί επιπλέον να κινηθεί γύρω από οτιδήποτε αφορά την πληροφόρηση, την επικοινωνία αλλά και την βελτίωση της κοινωνικής μας εικόνας.

Παρασκευή 21/2

Δεν είναι κάθε μέρα τ' Αγιαννιού

Ο Άρης μπαίνει στη θέση του οδηγού, συμβάλλοντας σε δραστικές πρωτοβουλίες ή εμπνεύσεις, που μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά εύστοχες ή ευφυείς. Εδώ σίγουρα εμπεριέχεται η έννοια του ρίσκου και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όσο μπορεί να κερδίσουμε από αυτό, άλλο τόσο μπορεί και να χάσουμε, πολύ περισσότερο αν θεωρήσουμε ότι η όποια επιτυχία μας θα έχει και άμεση συνέχεια. Ο Άρης ήταν, είναι και θα είναι υπέρ μιας πολιτικής του τύπου «πάρε τα λεφτά και τρέχα», διαφορετικά, όπως τα πήρες, έτσι θα τα χάσεις!
Ακόμη καλό είναι να θυμόμαστε, ότι ο πλανήτης μπορεί να συνεισφέρει σε αυθαίρετες ή παράνομες πρακτικές σε βάρος μας, γι' αυτό ας έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα στους κάθε τύπου «άρπαγες», από τους... φτωχοδιάβολους, μέχρι τους επαγγελματίες επιτήδειους.
Όσον αφορά τις αγορές καλό είναι να αποφύγουμε τα εύθραυστα ή πολύ ευαίσθητα είδη, ιδιαίτερα αν κοστίζουν ακριβά. Γιατί τι να την κάνεις την «φίρμα» στο ρούχο αν πρόκειται να στο... σκίσουν οι θαυμαστές σου;

Σάββατο 22 και Κυριακή 23/2

Απάτες κι αυταπάτες

Με τον Ποσειδώνα να δηλώνει δυναμικά παρών, το οικονομικό τοπίο... παραγίνεται θολό και βέβαια εμείς θα πρέπει να φυλαχτούμε από τις σχετικές κακοτοπιές. Ταξίματα και υποσχέσεις δεν έχουν αντίκρισμα, ενώ κάποιοι θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την αφέλεια ή την καλοπιστία μας. Το έχω ξαναγράψει πολλές φορές: Σε «καθεστώς» Ποσειδώνα είναι χίλιες φορές προτιμότερο να εξαντλήσουμε την ανθρωπιστική φύση μας, βοηθώντας κάποιους που έχουν ανάγκη, παρά να πάμε για μαλλί και να βγούμε κουρεμένοι, κυνηγώντας ένα υποτιθέμενο κέρδος. Στον αντίποδα, ο πλανήτης ειδικεύεται στις δωρεάν απολαβές και οι πιο τυχεροί θα δεχθούν τις... ευλογίες του!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved