Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/2 έως 20/2

Σελήνη στον Ζυγό – Μάχομαι για να φαίνομαι και όχι για να είμαι

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/2 έως 20/2

Ένα διήμερο εσωτερικής πάλης και κοινωνικής επιβεβαίωσης είναι αυτό που ξεκινά, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 17/2 στις 8:24 το βράδυ.
Η ευγενική, φιλική και ειρηνοποιός Σελήνη από αυτή τη θέση, δυσκολεύεται αυτή τη φορά να κρατήσει τα προσχήματα, με αποτέλεσμα την ανισορροπία και την έκθεση σε λάθη.

Στις 18/2 στις 4.00 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 5.19 η δυσαρμονική όψη με τον Δία που επηρεάζουν από το πρωί πυροδοτούν πάσης φύσεως σχέσεις, οι οποίες μπαίνουν σε διαδικασία ανατροπών.
Η υπερβολή στις επιδιώξεις μας και οι απαιτήσεις μας από τους άλλους δημιουργούν νευρικότητα και αυξάνουν την αδρεναλίνη και το άγχος.
Στις 9.04 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα που επηρεάζει παράλληλα, κλείνει το βράδυ με συναισθηματικές εκρήξεις και παράπονα.
Η μέρα αυτή βγάζει όλα τα απωθημένα που κρατούσαμε σε ένα επίπεδο και μας ξεμπροστιάζει, γιατί η εγκράτεια έχει χαθεί.
Χρειάζεται προσοχή στις δοσοληψίες μας και στις επαφές μας με συνεργάτες, αγαπημένους, φίλους, συναδέλφους, συγκάτοικους, ακόμα και με περαστικούς.

Στις 19/2 στις 9.46 το πρωί η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη ανοίγει την ημέρα με την αίσθηση του ανικανοποίητου, ενώ μια ψυχρότητα απλώνει το πέπλο της στις συνδιαλλαγές μας. Ως το μεσημέρι καλό θα ήταν να μην εκφράσουμε τις διαθέσεις μας, απλά να κάνουμε τη δουλειά μας όποια και αν είναι αυτή.
Στις 4.13 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον ανάδρομο Ερμή που επηρεάζει ώρες πριν και μετά, ανακινεί το παρελθόν και την τάση να βρούμε μια ισορροπία στα θέλω και στις επιδιώξεις μας, αλλά δυστυχώς όλα ανακυκλώνονται χωρίς αποτέλεσμα.
Οι συζητήσεις αυτό το διάστημα δεν βγάζουν άκρη, απλά αφήνουν μια στυφή γεύση στο στόμα.
Στις 11.53 το βράδυ η σύνοδος με τον Άρη που επηρεάζει από το απόγευμα μας κάνει να θέλουμε να αποσπάσουμε με το ζόρι απαντήσεις και συναισθήματα από τους άλλους, τάση που πηγάζει από αγωνία και ανασφάλεια.
Η νευρικότητα και ο εκνευρισμός είναι έντονα αυτό το βράδυ και καμία αβρότητα δεν θα μπορέσει να κρύψει τις πραγματικές μας προθέσεις και ανάγκες.

Στις 20/2 στις 5.33 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό για ένα βαθιά ρομαντικό και χαλαρωτικό διήμερο.

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι πιέζεστε σαν χύτρες που βράζουν από συναισθήματα, και υφίσταστε το χέρι που θα βγάλει σιγά σιγά τον ατμό τους. Μην βιάζεστε και μην προσπαθείτε να πάρετε ότι δεν σας δίνεται απλόχερα.

Δίδυμοι, Λέοντες, Υδροχόοι και Τοξότες προσφέρετε τους εαυτούς σας με κατανόηση στους άλλους, στηρίζετε, μεσολαβείτε, προσπαθείτε και γενικότερα κρατάτε μια ευθυτενή στάση απέναντι σε κάθε αντιξοότητα.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί, έχετε απορροφηθεί τόσο με τα δικά σας θέματα που κλείνετε αυτιά και μάτια ακόμα και όταν δεν πρέπει. Γίνετε πιο ελαστικοί και αφουγκραστείτε λίγο και τον διπλανό σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved