Το πάρε-δώσε των άστρων, από 10/2 έως 12/2

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 10/2 έως 12/2

Δευτέρα 10/2

Μέτρα λιτότητας
Η «σκιά» του Κρόνου πλανάται πάνω από την οικονομική ζωή, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις επιλογές μας και ολιγαρκείς στις απαιτήσεις μας. Το σωστό είναι να λάβουμε από μόνοι μας κάποια αναγκαία μέτρα περιορισμού πριν μας... επιβληθούν έξωθεν. Καλό είναι επίσης να κλείσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος, αφού θα τις βρούμε μπροστά μας. Σημαντικές αγορές και επενδυτικές κινήσεις δεν συστήνονται, αφού στην καλύτερη περίπτωση δεν θα αποδειχθούν αντάξιες των προσδοκιών μας, ενώ στην χειρότερη θα κοστίσουν μια περιουσία, χωρίς να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Αντίθετα, οι συνθήκες ευνοούν τις πωλήσεις, έστω και με σχετικά χαμηλό αντίτιμο. Οι πιο άτυχοι πάντως θα δοκιμαστούν από οικονομικές απώλειες ή πιεστικές υποχρεώσεις.

Τρίτη 11/2

Να είμαστε τυπικά εντάξει
Οι συνθήκες παραμένουν ίδιες κι ένα από αυτά που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι σε φάσεις Κρόνου αυξάνονται οι οικονομικοί έλεγχοι από τους σχετικούς φορείς. Έτσι λοιπόν οφείλουμε να είμαστε τυπικά εντάξει στις συναλλαγές μας και να μην κάνουμε «μαγκιές» θεωρώντας ότι βρισκόμαστε στο απυρόβλητο.
Από την άλλη πλευρά, το τρίγωνο του Ερμή με την Δήμητρα προάγει τις δημόσιες σχέσεις και μπορεί να εξυπηρετήσει διαφημιστικές καμπάνιες και κάθε προσπάθεια δικτύωσης, ιδιαίτερα αν πρόκειται για μια επανάληψη με διαφορετικούς όρους. Επίσης, οι γνωριμίες και οι επαφές μας, μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμες ή λειτουργικές, ακόμη κι αν άμεσα «κολλήσουν» κάπου. Τέλος, ο Ερμής με την ανάδρομη ιδιότητα του μπορεί να ενεργοποιήσει παλιές προτάσεις ή συμφωνίες.

Τετάρτη 12/2

Φροντίδα για τους δικούς μας
Η διέλευση της Σελήνης από τον Καρκίνο ανακινεί περιουσιακά θέματα και δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειας. Παράλληλα, ευνοεί τους επαγγελματίες που εμπορεύονται ποτά, παραδοσιακά είδη ή αντίκες. Καλό είναι να θυμόμαστε πάντως ότι ο Κρόνος είναι ακόμη... εδώ, οπότε ας φροντίσουμε μόνον για τα αναγκαία.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved