Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 9 έως 11/5

Η Σελήνη στο Λέοντα

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 9 έως 11/5

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina


Η μυστήρια γυναίκα ξεβολεύεται ευχαρίστως από το οικείο περιβάλλον της που την εξανάγκασε σε ψυχοφθόρες συναντήσεις, εγκαταλείποντας με κοροϊδευτική χάρη το ζώδιο του Καρκίνου και μπαίνοντας με εντυπωσιακή εμφάνιση στο ζώδιο του Λέοντα, σήμερα 9/5 στις 12:35 το μεσημέρι.

Παίρνοντας στα χέρια της τις καταστάσεις με αποφασιστικότητα, ψυχραιμία και θάρρος, παρελαύνει από παντού με ύφος «κοιτάξτε με» παραδίδοντας σιωπηλά μαθήματα αυτοπεποίθησης και τόλμης. Στις 18:12 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Ουρανό, απογειώνει τη δραστηριότητα και δεν υπάρχει τίποτα, που να μπορεί να αντισταθεί στην επιθυμία για αναγνώριση, δικαίωση και επίδειξη ισχύος. Ιδανικό βράδυ για να παρευρεθεί κανείς σε μέρη ή εκδηλώσεις όπου θα υπάρχει κάτι ή κάποιος που θα θέλουμε να διεκδικήσουμε με επιτυχία. Είμαστε τόσο σίγουροι για το sex appeal μας, όσο και η Rita Hayworth, όταν τραγουδούσε με ανυπέρβλητη σιγουριά το «Put the blame...».

Την επόμενη μέρα 10/5 στις 8:47 το πρωί το εξάγωνο με τον Κρόνο δίνει την ευκαιρία να δικάσουμε και να καταδικάσουμε ίσως, όσα και όσους μας στέρησαν τη χαρά με άδικο τρόπο, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για μια δίκαιη λύση, σε προηγούμενες αφόρητες καταστάσεις. Βλέπουμε βαθιά και ειλικρινά, σκαλίζοντας τον εσωτερικό μας κήπο για μια πολυπόθητη ανάπτυξη της καλλιέργειάς μας.

Το βράδυ όμως, η επιρροή του τετραγώνου με τον Ήλιο στις 23:34, που επηρεάζει από το απόγευμα, δημιουργεί διλλήματα στην ισχυρή μας αυτοπεποίθηση, αισθανόμενοι πως υπερτιμήσαμε τους εαυτούς μας και γίναμε αλαζονικοί και εγωιστές απέναντι στους άλλους. Αυτή την αίσθηση θα την επιβεβαιώσει ο θυμός μας, που θα ραβδίσει αμετανόητα όσα κεφάλια τόλμησαν να αντιμιλήσουν, αλλά θα αφήσει και κάποιες ανομολόγητες τύψεις.

Στις 6:48 το πρωί της 11/5 το τρίγωνο με τον Ερμή, ξεκινάει τη μέρα μας γλυκαίνοντας την χθεσινοβραδινή τραχύτητα, επιδιώκοντας να αγκαλιάσουμε τους άλλους σε μια τεράστια και απλόχερη αγκαλιά, έτοιμοι να κατανοήσουμε χωρίς ανταλλάγματα.

Το τρίγωνο με την Αφροδίτη που ακολουθεί στις 7:07 είναι μία όψη, που σε συνάρτηση με το υπόλοιπο σκηνικό μοιάζει με τα διαμάντια που κοσμούν τα βασιλικά στέμματα. Η εκθαμβωτική της επιρροή απλώνεται παντού, αισθανόμαστε όμορφοι, επιτυχημένοι, πλήρεις, καταθέτουμε την αγάπη μας χωρίς προσύμφωνα και δεν ζητάμε εγγυητικές υπογραφές και όρους. Με τη λάμψη αυτής της όψης, μας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθούμε με οτιδήποτε έχει ανάγκη το γούστο μας, όπως η διακόσμηση του σπιτιού μας, ή κάποιες αγορές, που θα είναι οι καλύτερες αυτό το διάστημα. Επιθυμούμε τη διασκέδαση όσο ποτέ άλλοτε και η ευεξία που αισθανόμαστε μπορεί να προκαλέσει θαύματα.

Στις 7:52 έρχεται και η καθοριστική επιρροή του τριγώνου με τον Δία, που επιβεβαιώνει και τροφοδοτεί την καλή διάθεση, που έχει πάρει μορφή ευτυχίας.

Στις 16:59 το απόγευμα, η Σελήνη αλλάζει προορισμό και μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου για να εκλογικεύσει τα γεγονότα σε μια πεζή καταγραφή, σε σχέση με το συναρπαστικό διήμερο που προηγήθηκε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved