Το πάρε-δώσε των άστρων, από 6/2 έως 9/2

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 6/2 έως 9/2

Πέμπτη 6/2

Όλα για το σπίτι

Η εμφατική παρουσία του Χείρωνα (σε τρίγωνο με τον Δία και «κρυφή» σύνοδο με τον Ήλιο, τονίζει όλες τις οικονομικές δραστηριότητες που σχετίζονται με το σπίτι ή γενικότερα τα ακίνητα. Από αυτήν την άποψη για όλους τους επαγγελματίες του είδους (από μεσίτες, μέχρι επιπλοποιούς και οικοδόμους) πνέει ούριος άνεμος, ενώ όλοι μας μπορούμε να επωφεληθούμε των συνθηκών και να προβούμε στις αναγκαίες ρυθμίσεις ή να εξοπλιστούμε με όλα τα αναγκαία είδη. Γόνιμο κλίμα επικρατεί και σε σχέση με την αγορά παλαιών ειδών (αντίκες) ή την οποιουδήποτε τύπου αναπαλαίωση.
Όσον αφορά δε στις λοιπές οικονομικές συναλλαγές, προηγούνται εκείνες που σχετίζονται με το παρελθόν, με την επιστροφή δανεικών να φαντάζει ως η πιο θελκτική προοπτική!

Παρασκευή 7/2

Διεκδικήσεις και τολμήματα

Στην επιρροή του Χείρωνα προστίθεται και αυτή του Άρη, κάτι που σημαίνει ότι οι εξελίξεις τρέχουν με μεγαλύτερη... ζωντάνια! Λογικό είναι λοιπόν να μην λείπουν ούτε οι καυγάδες, ούτε οι έντονες οικονομικές διεκδικήσεις. Από την άλλη πλευρά, με τον Άρη παρόντα θα έχουμε την δυνατότητα να κυνηγήσουμε σημαντικές ευκαιρίες, από αυτές που εμφανίζονται... μόνον μια φορά, έχοντας παράλληλα στο μυαλό μας το easy come, easy go. Γιατί όσο αποτελεσματικός μπορεί να είναι ο Άρης στις κερδοφόρες κινήσεις «μια κι έξω», άλλο τόσο είναι και στο ξόδεμα.
Όσον αφορά τις αγορές καλό είναι να αποφύγουμε τα εύθραυστα ή ευαίσθητα αντικείμενα.

Σάββατο 8 και Κυριακή 9/2

Με φειδώ

Το διήμερο κρατά κάτι από το κλίμα των προηγούμενων ημερών, ωστόσο το υπό σχηματισμό τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Κρόνο μας επισημαίνει ότι θα πρέπει να προσανατολιστούμε περισσότερο στις περικοπές παρά στην ανάπτυξη. Και σαν πρώτο βήμα μπορούμε να περιορίσουμε τις σπατάλες, φροντίζοντας παράλληλα να κλείνουμε μια-μια εκκρεμότητες κι υποχρεώσεις. Οι ημέρες πάντως δεν προσφέρονται πλέον για σημαντικές αγορές.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved