Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 5 έως 7 Φεβρουαρίου

Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 5 έως 7 Φεβρουαρίου

Να λοιπόν τρεις έννοιες που έχουν υποφέρει τα πάνδεινα στα χέρια των ανθρώπων, οι οποίοι συνήθως δυσκολεύονται να χαράξουν τα όρια ανάμεσα στην αγάπη προς τις κοινές ρίζες τους και το μίσος για την πατρίδα, τη θρησκεία ή την οικογένεια των άλλων. Ατυχώς σε πλείστες περιπτώσεις η εφαρμογή των θεωρούμενων -και σωστά- ως Καρκινικών αξιών, πέφτει θύμα της κατώτερης φύσης μας, αφού η πρωτογενής τάση μας είναι να βλέπουμε με καχυποψία ότι «ανοίκειο» υπάρχει έξω από το «μαντρί» μας. Αυτό όμως δεν αλλάζει σε τίποτα την εμμονή του Χείρωνα να τις επαναφέρει στο προσκήνιο με κάθε ευκαιρία, ελπίζοντας πάντα σε μια καλύτερη μεταχείριση!

Πέρα όμως από τις κοινωνικοπολιτικές παραφωνίες, ο ενεργός Χείρωνας στους Ιχθύες φέρνει στην καθημερινότητα μας μια οικογενειακή αύρα, συνοδευόμενη ενίοτε από την αναβίωση παλιών καλών στιγμών. Φέρνει ακόμη μια διάθεση να ερμηνεύσουμε το παρόν με βάση τα πεπραγμένα του παρελθόντος.
Το πρώτο σημαίνει ότι αυτές τις ημέρες όλοι μας καλούμαστε να δώσουμε προτεραιότητα στα του οίκου μας, φροντίζοντας να διαμορφώσουμε χώρους και καταστάσεις όπως ορίζει η καρδιά μας.
Το δεύτερο απευθύνεται περισσότερο στους αναζητητές δημιουργούς που γνωρίζουν πως όταν το παρόν δείχνει αδιέξοδο, τότε το παρελθόν γίνεται μια δεξαμενή έμπνευσης και λύσεων. Γι' αυτό εξ άλλου αρέσκονται να ψάχνουν και να βρίσκουν!

Εδώ, μπορούμε να προσθέσουμε και τα ψυχολογικά μας, με τα παιδικά τραύματα να είναι πρώτο τραπέζι πίστα. Κι όχι μόνον αυτά αλλά και μερικά ακόμη πιο παλιά, αφού ο «Αρχαίος» ειδικεύεται και στην ψυχική κληρονομικότητα, αυτή που δεν εντοπίζεται με εξέταση DNA αλλά με μια δραστική θεραπευτική αναδρομή. Ίσως ακούγεται περίεργο αλλά κάποιες κακές συνήθειες των προγόνων μας μπορεί να έχουν «φυτευτεί» στην ψυχή μας κι εμείς να ξαναζούμε το ίδιο έργο μέχρι να εντοπίσουμε την αιτία. Αυτές είναι δουλειές του Χείρωνα. Όπως μας έμπλεξε, έτσι θα μας ξεμπλέξει.

Υπάρχει ωστόσο και μια επιπλέον οικονομική-πολιτική διάσταση.
Πρακτικά, έχουμε να κάνουμε με μια «κρυφή» σύνοδο του αστρικού Χείρωνα με τον τροπικό Ήλιο (μέχρι εδώ όλα καλά) αλλά κι ένα... περίεργο τρίγωνο Χείρωνα-Δία, αφού σε αυτό εμπλέκεται και ο Πλούτωνας, θέτοντας άμεσα ένα ζήτημα κερδοσκοπίας και διαπλοκής σε σχέση με την ακίνητη περιουσία! Το όλο θέμα βέβαια δεν είναι τωρινό αλλά με την ευκαιρία μπορώ να επισημάνω ότι είτε στο παρασκήνιο, είτε στο προσκήνιο, υφαίνονται νέα μεγάλα σχέδια -μεθοδεύσεις πιο σωστά- σε βάρος των απανταχού ιδιοκτητών ακινήτων. Βλέπετε, εδώ στην Ελλάδα, έχουμε πολλά και κάποιοι προσπαθούν να μας ξαλαφρώσουν, στο όνομα της ανάπτυξης βεβαίως, βεβαίως...
Και όπως έχουμε δει σε σχετικές... ταινίες από το Αμέρικα, δεν λείπουν και οι έντεχνες απόπειρες υποβάθμισης μιας περιοχής, ώστε να καταβαραθρωθούν οι τιμές και να τα πάρουν όλα κοψοχρονιά οι ξύπνιοι. Παλιό το κόλπο αλλά πιάνει ακόμη.

Οι πιο τυχεροί βέβαια θα ευνοηθούν από τις εξελίξεις, ακόμη κι αν δεν ανήκουν σε κάποιο ισχυρό κλαμπ. Επίσης, όλοι μας μπορούμε να προχωρήσουμε στα ενδεδειγμένα αντίμετρα, αφού αγαπά ο θεός τους κλέφτες αλλά αγαπά και τους νοικοκύρηδες. Ας πουλήσουμε τουλάχιστον ακριβά το κεραμίδι μας, αφού ως γνωστόν οι άλλες Χειρώνιες αξίες -πατρίδα, παράδοση, οικογένεια και Ιστορία- δεν πωλούνται (;)
Σε κάθε περίπτωση πάντως, η σκοτεινή συμμαχία «Funds», Εφορίας και πολυεθνικών (με... guest star τον Εγκέλαδο), είναι κυριολεκτικά όλα τα λεφτά!

Όσον αφορά τώρα τις πιο προσωπικές διαστάσεις του ενεργού Χείρωνα, οι Καρκίνοι αλλά και οι Ιχθύες, έχουν -λόγω... έδρας- τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις.
Μαζί τους καλούνται να σκαλίσουν τα του οίκου τους ή να βουτήξουν στο παρελθόν αρκετοί ακόμη εκπρόσωποι των μεταβλητών (Διδύμων, Τοξοτών και Παρθένων) αλλά και όσοι Λέοντες ή Υδροχόοι έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 17η μοίρα του ζωδίου τους

Από την άλλη, εκτός από τον Χείρωνα υπάρχει και ο Άρης που μάλλον... έχει πάρει εργολαβία όλη τη χρονιά κι όλο πετάγεται μπροστά μας. Ο φίλος μας δεν αντέχει άλλους καναπέδες και αποπειράται να ξεσηκώσει τους κολλητούς του, μήπως και πάει κάτι μπροστά σε αυτόν τον τόπο.

Την Παρασκευή σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον αστρικό Ήλιο στον Αιγόκερω, φορτίζοντας την ατμόσφαιρα με ζωντάνια, αγωνιστική διάθεση αλλά και... μένος κατά δικαίων και αδίκων!
Ο Αρούκος βέβαια δεν θα πάψει ποτέ να είναι άγαρμπος κι έτσι η καθημερινότητα μας μπορεί να θυμίσει στίβο όπου άλλοι συναγωνίζονται, άλλοι ανταγωνίζονται κι άλλοι απλά κάνουν το δικό τους χωρίς να δίνουν διάρα τσακιστή. Το μενού έχει και ηρωικές σκηνές μονομαχίας με τον «Dirty Harry» της ψυχής μας να ρολάρει: «Go ahead, make my day!»

Εμείς βέβαια σαν σοφά παιδιά που είμαστε, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την περίσταση για να πετύχουμε έναν δύσκολο στόχο ή να δημιουργήσουμε τα τετελεσμένα που μας συμφέρουν. Μπαμ και κάτω προστάζει ο Άρης κι αν δεν πάμε με τα νερά του δεν θα είμαστε το «μπαμ» αλλά το «κάτω»...

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι καλούνται πρώτοι να εξασκηθούν στους δώδεκα άθλους του Ηρακλή, με το ρόπαλο ανά χείρας. Μαζί τους (once again) οι Υδροχόοι και οι Λέοντες που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 17η μοίρα του ζωδίου τους. Κι αν δεν ανήκουμε στην συγκεκριμένη ομάδα, μπορούμε να... προσλάβουμε μερικούς τέτοιους για να βγάλουν τη βρώμικη δουλειά, ώστε τα θεριά και η λασπουριά της ζωής μας να πάνε από εκεί που ήρθαν...

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved