Το πάρε-δώσε των άστρων, από 3/2 έως 5/2

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 3/2 έως 5/2

Δευτέρα 3/2

Ανεφοδιασμός

Με την Αφροδίτη να είναι πλέον ορθόδρομη, τερματίζονται σταδιακά οι όποιες ελλείψεις στην αγορά, επιτρέποντας τον απρόσκοπτο εφοδιασμό μας σε προϊόντα. Παράλληλα, σε περιπτώσεις όπου το αμέσως προηγούμενο διάστημα υπήρξαν εμπλοκές ή καθυστερήσεις σε αναμενόμενα έσοδα, το πιθανότερο είναι να... λυθούν τα μάγια και όλα να βρουν τον δρόμο τους. Όσον αφορά τις ειδικές τάσεις της ημέρας, η διέλευση της Σελήνης από τον Κριό είναι ό, τι πρέπει για να γίνει ένα νέο οικονομικό ξεκίνημα, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να συμβάλλει σε έντονες διαφωνίες ή ρήξεις για οικονομικά θέματα. Γενικά ο παρορμητισμός... περισσεύει και καλό είναι να μην βιαστούμε να προβούμε σε αγορές ή κινήσεις, χωρίς να ζυγίσουμε καλά τα πράγματα, αφού αμέσως μετά μπορεί να το μετανιώσουμε.

Τρίτη 4/2

Στον αστερισμό των ρυθμίσεων

Τα δεδομένα παραμένουν τα ίδια όπως χθες αλλά αξίζει να γίνει μια ειδική μνεία στην είσοδο της Δήμητρας στον Σκορπιό, αφού το ζώδιο συνδέεται στενά με οικονομικές εξελίξεις και ιδιαίτερα εκείνες που σχετίζονται με δάνεια, κληρονομιές, ασφάλειες, αποζημιώσεις και φορολογικά ζητήματα. Από την πλευρά της η Δήμητρα τονίζει την αναγκαιότητα να γίνουν συμφωνίες συνεργασίες και ρυθμίσεις γύρω από όλα τα παραπάνω και μέχρι εδώ όλα καλά. Σίγουρα όμως, από σήμερα και μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα υπάρξουν και κάποιες... παραφωνίες, όπως για παράδειγμα η ανεπιθύμητη δημοσιοποίηση προσωπικών οικονομικών δεδομένων ή μια νομική εμπλοκή. Πάντως, μια ενδεχομένως αξιοποιήσιμη πληροφορία για τους επαγγελματίες είναι ότι σε όλο αυτό το διάστημα αναμένεται να γίνουν πολύ της μόδας τα είδη που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες ή το ύφος του Σκορπιού (πχ τα ερωτικά αξεσουάρ, οι δημιουργίες μυστηρίου-τρόμου ή οτιδήποτε σε γκόθικ γραμμή)

Τετάρτη 5/2

Να κινείται το χρήμα

Τα καλά νέα έρχονται από την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο (το μεσημέρι, περίπου), αφού παραδοσιακά η συγκεκριμένη θέση ευνοεί από οικονομική άποψη τις νέες πρωτοβουλίες. Κατ' επέκταση το άνοιγμα μιας δουλειάς έχει καλές προοπτικές, σε βάθος χρόνου, το ίδιο και μια επένδυση. Γενικότερα, το δεύτερο μισό της ημέρας χαρακτηρίζεται από διεκπεραιώσεις οικονομικών θεμάτων και αγοραπωλησίες, με τα αποτελέσματα ωστόσο να ποικίλουν, ανάλογα με τις ατομικές αστρολογικές μας προδιαγραφές.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved