Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/2 έως 5/2

Σελήνη στον Κριό – Το διήμερο του «τώρα»

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/2 έως 5/2

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα ξεκινά δυναμικά, αποφασιστικά και δραστήρια, καθώς η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 3/2 στις 6.55 το πρωί.
Η μέρα είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα, προσπάθειες διεκδίκησης, κλείσιμο εκκρεμοτήτων και γενικά ότι αφορά διεκπεραιώσεις πάσης φύσεως.
Η μοναδική όψη που χαρακτηρίζει την ημέρα είναι η συνάντηση με τον Ουρανό στις 11.18 το βράδυ, που επηρεάζει από νωρίς το απόγευμα.
Λόγω της ιδιαίτερης κινητικότητας που προδίδει η όψη και λόγω της ανικανοποίητης τάσης που θα έχουμε, οι ώρες αυτές θα είναι πολύ εποικοδομητικές αν γυμναστούμε ή ασχοληθούμε με μια δραστηριότητα που θα μας κρατήσει εστιασμένους.

Στις 4/2 στις 3.25 μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με τον Δία και λίγο αργότερα στις 4.16 η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα, βρίσκουν τους περισσότερους παραδομένους στον ύπνο, γεγονός που μας απαλλάσσει από την έντονη ενέργεια που μας προκαλούν.
Στις 6.40 το πρωί η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη που κουβαλά και τις προηγούμενες επιρροές που ξημερώνουν τη μέρα, καθιστούν το διάστημα ως το μεσημέρι δύσκολο για επιδιώξεις.
Θα ήταν προτιμότερο να συγκρατηθούμε και να αποφύγουμε την επιθυμία να πράξουμε αμέσως και τώρα, ώστε να αφήσουμε περιθώρια να δούμε πιο σφαιρικά τις καταστάσεις.
Στις 9.32 το βράδυ, η αρμονική όψη με τον Ήλιο που επηρεάζει από το απόγευμα, θα αποζημιώσει όσους έκαναν υπομονή και δάμασαν την ορμητική τους διάθεση.
Το βράδυ αυτό απελευθερώνει ένταση, ανταμείβει, ενώ προτρέπει για παρείστικες βραδινές εξορμήσεις.

Στις 5/2 στις 1.14 μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με τον Άρη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, αυξάνει τη νευρικότητα και την αδρεναλίνη, γεγονός που θα πρέπει να προσέξουμε πολύ στις συναναστροφές μας με τους άλλους.
Η τάση να βιαζόμαστε, να κινούμαστε γρήγορα και ανυπόμονα, μπορεί να φέρει ανεπιθύμητα αποτελέσματα.
Στις 11.48 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, πατώντας το φρένο στην έξαλλη πορεία μας.

Κριοί, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Καρκίνοι, το διήμερο μπορεί να είναι συναρπαστικό αλλά και απογοητευτικό, ανάλογα με το πώς θα χειριστείτε τις διαθέσεις σας. Να θυμάστε πως η αναβολή είναι πολλές φορές χρήσιμη.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, έχετε την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε εαυτούς και αλλήλους με τη δράση και την αποφασιστικότητά σας.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί, μην περιμένετε πως θα θερίσετε μόνο ότι καλό σπείρετε, γι αυτό κινητοποιηθείτε λίγο εναλλακτικά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved