Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 7 έως 9/5

Στη δύσκολη πορεία της συναντά όλους τους πλανήτες
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 7 έως 9/5

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina_copy

Η Σελήνη στον Καρκίνο

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα σαρωτικό διήμερο τύχης και ευδαιμονίας, συμμαζεύεται ψυχολογικά και προετοιμάζεται για μία εξοντωτική μάχη, βρισκόμενη έξω από το κατώφλι του ζωδίου του Καρκίνου, σήμερα 7/5 στις 5.32 το πρωί.

Στη δύσκολη πορεία της συναντά όλους τους πλανήτες και ξεδιπλώνει τις επιδράσεις έτσι όπως μόνο αυτή ξέρει από την έδρα της, στο ζωδιακό αυτό σημείο. Στις 6:54 το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα προσφέρει απλόχερα μια ζεστή διάθεση και μια ισχυρή διαίσθηση, που μας κάνουν να αντιλαμβανόμαστε αμέσως το κάθε τι, ιδιαίτερα τους κινδύνους.

Στις 11:10 το τετράγωνο με τον Ουρανό και η άγρια κυκλοθυμικότητα που προκαλεί, είναι μία πρώτη ένδειξη των συναισθηματικών κινδύνων που επέρχονται. Η όψη αυτή μας ξεσηκώνει εσωτερικά, φέρνοντας εκνευρισμό, ευμετάβλητη διάθεση, γκρίνια και απύθμενη παρόρμηση. Είναι πολύ δύσκολο να ανεχθούμε πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ ακόμα πιο δύσκολο είναι να μην εμπλακούμε σε αντιπαραθέσεις με σκληρούς διαπληκτισμούς. Το στομάχι μας θα δοκιμαστεί πολύ και η λύση είναι μόνο η εξάσκηση της υπομονής μας με κάθε τρόπο.

Το πλανητικό σκηνικό όμως δεν βοηθά καθόλου, αφού στις 19:09 το απόγευμα η αντίθεση με τον Πλούτωνα μας οδηγεί σε μετωπικές συγκρούσεις με την αίσθηση του αναπόφευκτου. Ζήλια, κτητικότητα, αμφιβολίες, υποψίες, φοβίες, έρχονται στην επιφάνεια σαν τους δύτες από το βυθό, που τους τελείωσε το οξυγόνο. Στην προσπάθειά μας να αναπνεύσουμε έρχεται η επιρροή από το βράδυ του τετραγώνου με τον Κρόνο, που κορυφώνεται στις 2:56 το πρωί της 8/5.

«No mercy» είναι το μότο της ημέρας, ενώ ασφυκτιούμε με βαριές ανάσες, που δεν είμαστε σε θέση να αποφορτίσουμε από τη μελαγχολία και την κακοδαιμονία, που μας έχουν περιβάλλει. Αντίθετα κλεινόμαστε στο καβούκι μας πιάνοντας μια γωνιά για να ξεκουράσουμε τις λαχανιασμένες ενοχές μας. Στις 14:01 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ήλιο θα λειτουργήσει σαν καλοπροαίρετος μεσολαβητής απαριθμώντας προτάσεις που θα φέρουν διέξοδο. Το θέμα όμως είναι αν θα μπορέσουμε να τις αξιοποιήσουμε και πώς, αφού από το απόγευμα αρχίζει η επιρροή του τετραγώνου με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα με τον Ερμή που κορυφώνονται αντίστοιχα στις 20:52 και 21:09 το βράδυ. Η ευθιξία γίνεται υπερπαραγωγή και οι πιθανότητες συνεννόησης γίνονται σύννεφα που φέρνουν καταιγίδα, καταστρέφοντας τα μεγαλόπνοα σκηνικά. Οι διαθέσεις μας όχι μόνο δεν συμπίπτουν με των άλλων, αλλά γίνονται και απαιτητικά τελεσίγραφα.

Το τετράγωνο με τον Δία που κορυφώνεται στις 2:09 το πρωί της 9/5 φέρνει κατανόηση και τάσεις συμβιβασμού, αλλά αντιμετωπίζεται σαν ανεπιθύμητος γραφικός φιλόσοφος. Η νύχτα που ακολουθεί βάζει εκ των πραγμάτων φρένο στην ένταση, η οποία ξεσηκώνεται και πάλι στις 9:52 το πρωί με το τετράγωνο με τον Άρη. Η κακή διάθεση είναι χαραγμένη παντού και τόσο βαθιά ριζωμένη που αναμασάμε κάθε αρνητική επίδραση, τόσο που πιθανά να προκαλέσουμε μικροατυχήματα σε εμάς αλλά και στους άλλους.

Ευτυχώς όλο αυτό σταματά στις 12:35 το μεσημέρι, που η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα για μια αποτοξινωτική διήμερη σάουνα, ευεργετικών αποδόσεων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved