Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/1 έως 30/1

Σελήνη στον Αιγόκερω – Η αφαίρεση, το άθροισμα και το αποτέλεσμα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/1 έως 30/1


Ένα συναισθηματικά ασταθές και πολύπλοκο διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, σήμερα 28/1 στις 7.05 το πρωί.
Πάνω απ' όλα βάζουμε φιλοδοξίες και στόχους, προσπαθώντας κάτω από δύσκολες συνθήκες να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στις 1.37 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα μπορεί να ζεστάνει από το πρωί έως νωρίς το απόγευμα, την ψυχρότητα που αισθανόμαστε, προσθέτοντας λίγο ρομαντισμό στις ρεαλιστικές μας επιδιώξεις. Η μέρα ανοίγει με αυστηρό πρόγραμμα που ευτυχώς επιτρέπονται τα διαλλείματα.
Στις 10.01 το βράδυ η κορύφωση της δυσαρμονικής όψης με τον Ουρανό που επηρεάζει από το απόγευμα, δημιουργεί ένταση, γκρίνια, παράπονα και αρκετή ανικανοποίητη διάθεση. Όλα μας φταίνε και τίποτα δεν είναι αρκετά καλό για τις προτιμήσεις μας.

Στις 29/1 στις 2.35 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ και λίγο αργότερα στις 3.06 η δυσαρμονική όψη με τον Δία, εντείνουν τη συναισθηματική φόρτιση και γενικά το βράδυ αυτό πρέπει να προσφύγουμε μόνο σε χαλαρές δραστηριότητες, κουβέντες και ασχολίες.
Οποιαδήποτε πίεση, προειδοποίηση, ανακίνηση άλυτων θεμάτων και τελεσίγραφα, μπορεί να οδηγήσουν σε βαθιές ρήξεις.
Στις 4.46 η σύνοδος με την Αφροδίτη επηρεάζει την αρχή της ημέρας μας, αισθανόμενοι πως όλο το τυχόν δυσνόητο που έχουμε μέσα μας, τείνει να ξεκαθαριστεί, καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει σε ευθεία φορά.
Στις 6.44 το απόγευμα και σχεδόν παράλληλα στις 6.47, η αρμονική όψη με τον Κρόνο και η δυσαρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζουν από νωρίς το απόγευμα ως το βράδυ, μας εμπλέκουν σε διαδικασίες που αρχίζουν με πρόθυμο ξεκαθάρισμα και καταλήγουν σε εξίσου πρόθυμο καβγά. Τις ώρες αυτές θα ήταν προτιμότερο να μην εμπλακούμε σε καμία αντιπαράθεση, ακόμα και στην πιο φαινομενικά ακίνδυνη.

Στις 30/1 στις 6.34 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο να συναντήσει Ήλιο και Ερμή σε μια νέα της φάση εντελώς διεγερτική και συναρπαστική.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί, αντιμετωπίζετε πρόβλημα έκφρασης. Τα ξεσπάσματα δεν οδηγούν πουθενά και αν νομίζετε πως δεν έχετε άλλο τρόπο λόγω έλλειψης αντοχών, μετριάστε κάθε δραστηριότητα οποιασδήποτε φύσης.

Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι και Σκορπιοί, είστε ικανοί να πετύχετε πολλές από τις επιδιώξεις σας αυτό το διήμερο, προσπαθώντας θαυμαστά να αποβάλλετε τις συναισθηματικές τοξίνες.

Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, ακόμα και αν έχετε πολλά αποθέματα αισιοδοξίας και ενέργειας, προσπαθήστε να δείτε την πραγματικότητα και μην επιμένετε με αλαζονεία.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved