Αστρολογική επικαιρότητα, 28/1

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 28/1

Αστρολογικές Επιβεβαιώσεις

1. Το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι & Υπόθεση «Ξηρός»

Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιανουαρίου γράφουμε ότι η χώρα μας θα γίνει πάλι «Breaking news». Στην παράγραφο γεγονότα «γενική εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» γράφουμε ότι τον Ιανουάριο πολύ πιθανόν να υπάρξουν «ναυάγια, θαλάσσιες μάχες ή συγκρούσεις...» και είχαμε την τραγωδία στο Φαρμακονήσι που έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις. Στην ίδια παράγραφο γράφουμε ότι τον Ιανουάριο θα μας απασχολήσουν φαινόμενα τρομοκρατίας και μηνύματα που θα σοκάρουν ενώ στην παράγραφο «Η Νέα Σελήνη και η επιρροή της στην Ελλάδα» γράφουμε για έναν μήνα που στην επικαιρότητα θα βρεθούν θέματα που σχετίζονται με το δικαστικό σύστημα. Κάποιος θα επιχειρήσει ένα «ματωμένο» μήνυμα διαμαρτυρίας γράφουμε λίγο πιο κάτω στην αλληλουχία Νέας Σελήνης και όλα μαζί έδωσαν το στίγμα τους για την «Υπόθεση Ξηρού» που περικλείει, την τρομοκρατία, την ευθύνη του δικαστικού συστήματος και το μήνυμα «καταγγελίας», απειλής για αγώνα με ποταμό αίματος του Χριστόδουλου Ξηρού που δεν απασχόλησε μόνο τη χώρα μας άλλα έκανε το γύρω του κόσμου.


2. Διάκριση για την Αντέλ Εξαρχόπουλος & ο ομογενής που «τρέλανε» την Apple

Το βραβείο της καλύτερης νέας ηθοποιού για τον ρόλο της στην ταινία «Blue is the Warmest Color» πήρε η Ελληνικής καταγωγής Αντέλ Εξαρχόπουλος ενώ η Apple αγόρασε την εφαρμογή SnappyCam για iPhone του 35χρονου ομογενή εφευρέτη, Γιάννη Παπανδριόπουλο γεμίζοντας την Ελλάδα με καμάρι για ένα ακόμη παιδί της που μεγαλουργεί στο εξωτερικό. Στα σεληνιακά φανόμενα του Ιανουρίου στην παράγραφο «Η Πανσέληνος και η επιρροή της στην Ελλάδα) γράφουμε «Δεν αποκλείεται να έχουμε βράβευση ή ασυνήθιστη επιτυχία σε καλλιτεχνικό, αθλητικό ή επιστημονικό επίπεδο ατόμου ή ομάδας που προέρχεται από την Ελλάδα. Η χώρα μας μπορεί να τρώει τα παιδιά της αλλά όσα της ξεφεύγουν μεγαλουργούν».

3. Παραίτηση Δένδια και Αθανασίου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην παράγραφο «Νέα Σελήνη και η επιρροή της στην Ελλάδα» στο άρθρο Σεληνιακά Φαινόμενα Ιανουαρίου γράφουμε ότι «κάποιοι ίσως ζητήσουν αλλαγή υπουργού...» και τέθηκε θέμα παραίτησης των υπουργών Προστασίας του πολίτη, Νίκου Δένδια και Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη που μίλησε για «μεγάλες πολιτικές ευθύνες» που βαραίνουν την κυβέρνηση σχετικά με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού υποστηρίζοντας ότι «Δεν πρόκειται για μια κλασικού τύπου απόδραση» αλλά όπως διευκρίνισε «Θα έλεγα (πως πρόκειται) για διευκόλυνση να αποδράσει».

* Σύμφωνα με το ωροσκόπιο της Ελλάδος στις 24/7/1974.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved