Το πάρε-δώσε των άστρων, από 27/1 έως 29/1

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 27/1 έως 29/1

Δευτέρα 27/1

Πάρε κόσμε!
Η ημέρα μοιάζει με πραγματική όαση μέσα στην έρημο των προβλημάτων, αφού τόσο ο Δίας όσο και η Αφροδίτη δείχνουν πρόθυμοι να... ευλογήσουν τις επιλογές μας! Ως είθισται, οι πιο τυχεροί θα τα βρουν όλα έτοιμα αλλά θα υπάρξουν και πολλοί ακόμη που θα αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν. Κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες, ευνοούνται οι αγορές και τα νέα ξεκινήματα, ενώ η αναζήτηση ενός χρηματοδότη μπορεί να στεφθεί με επιτυχία. Παράλληλα βέβαια, επειδή συνήθως «τα λεφτά πάνε στα λεφτά», ενδέχεται να εκδηλωθούν ισχυρές κερδοσκοπικές πιέσεις, που θα ευνοήσουν τινές εκ των ισχυρών, σε βάρος των υπολοίπων. Γι' αυτό αν συμμετέχετε σε μια οικονομική διαδικασία με «μεγάλους παίκτες», απλά.... κάντε ότι κάνουν!

Τρίτη 28/1

Μπροστά σε τετελεσμένα
Ο Δίας και η Αφροδίτη εξακολουθούν να υποστηρίζουν τις επιλογές μας και μέχρι το μεσημέρι μπορούμε να ελπίζουμε στα καλύτερα. Από την άλλη πλευρά όμως, η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω σηματοδοτεί ένα κρίσιμο διήμερο, αφού ενεργοποιεί την Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου, η οποία είχε εξόχως ανατρεπτικά χαρακτηριστικά. Έτσι λοιπόν ενδέχεται να προκύψουν κίνδυνοι για την ασφάλεια των κεκτημένων μας ή να βρεθούμε προ τετελεσμένων. Μια σωστή πολιτική θα ήταν να προβούμε σε ουσιαστικές αλλαγές στην οικονομική μας πολιτική, προτού μας προλάβουν τα γεγονότα.

Τετάρτη 29/1

Ξεκαθαρίσματα
Η ημέρα είναι από τις πλέον κρίσιμες της περιόδου, αφού πολλές από τις εξελίξεις δεν ορίζονται από εμάς αλλά από τους «μεγάλους παίκτες» και τις αγορές. Έτσι ενδέχεται να προκύψουν αιφνιδίως νέα δεδομένα, ιδιαίτερα σε σχέση με τις τράπεζες ή το χρηματιστήριο. Σε προσωπικό επίπεδο πάντως, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις περιστάσεις εγκαταλείποντας άγονες πρακτικές και βάζοντας τα θεμέλια μιας νέας πορείας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved