Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23/1 έως 26/1

Σελήνη στον Σκορπιό – Προσγειωμένοι σε πίστα σιωπής

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23/1 έως 26/1

Μετά από ένα διήμερο που είτε προκάλεσε αναταραχές είτε έβαλε τις βάσεις για να συμβούν αργότερα, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 23/1 στις 11.45 το βράδυ.
Το διήμερο αυτό κρύβει την ένταση την οποία η προηγούμενη θέση εξαπέλυε, αφήνοντάς μας χρόνο να την επεξεργαστούμε, μαζί με τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας.

Στις 24/1 στις 6.56 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα με την αίσθηση πως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να έχουμε τις κεραίες μας ανοιχτές ειδικά αυτές που αφορούν το ένστικτο και τη διαίσθησή μας.
Στις 7.18 η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο, σε σχέση και με την προηγούμενη επιρροή, εμποδίζουν την προσπάθειά μας να ξεπεράσουμε εμμονές και να απελευθερωθούμε, κάνοντάς μας στατικούς και διστακτικούς.
Η μέρα ως το απόγευμα χαρακτηρίζεται από μια μουντή διάθεση που ώρες - ώρες ανοίγει, αλλά πάλι επιστρέφει στην αρχική κατάσταση.
Στις 9.43 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το απόγευμα, κινητοποιεί τις ενδόμυχες σκέψεις και επιθυμίες και η έκφρασή τους αποδεσμεύει πρόσκαιρα την απάθεια, γεγονός που στηρίζει η αρμονική όψη με τον Δία που κορυφώνεται στις 11.24 το βράδυ.
Το βράδυ αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ αποκαλυπτικό.

Στις 25/1 στις 2.06 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δίνει μια έντονη ερωτική χροιά και συναισθηματικές αναζητήσεις.
Στις 3.43 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Κρόνο και στις 3.55 η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή που επηρεάζουν από το πρωί, θέτουν τη μέρα ακατάλληλη για αποφάσεις και συζητήσεις.
Η διάθεση είναι πεσμένη και κάθε προσπάθεια έκφρασης θα κάνει χειρότερα όσα αισθανόμαστε.

Στις 26/1 στις 5.13 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Τοξότη για να δώσει μια νότα αισιοδοξίας και να μας κινητοποιήσει ευχάριστα.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι δεν είναι το καλύτερο διάστημα για να εκφραστείτε ή να πάρετε μια απόφαση. Περιοριστείτε σε μικρές χαλαρές αποδράσεις.

Ιχθύες, Καρκίνοι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, είστε σε πλεονεκτική θέση, αρκεί να μετρήσετε σωστά το πώς και το πότε θα ενεργήσετε.

Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες και Δίδυμοι συμμαζέψτε όσα έχετε μέσα σας, βάλτε τα σε μια τάξη και περιμένετε τη νέα θέση της Σελήνης για να πραγματοποιήσετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved