Αστρολογική επικαιρότητα, 22/1

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 22/1

Είναι ή δεν είναι άθεος ο Αλέξης Τσίπρας;

Αυτό το ερώτημα θέτει η Νέα Δημοκρατία αυτές τις ημέρες γιατί όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της «ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει τι πιστεύει ο κ.Τσίπρας». Άραγε με βάση τη θρησκευτική πίστη που δηλώνει ότι έχει ένας πολιτικός μπορεί να βγάλει ο πολίτης ασφαλή συμπεράσματα για την πολιτική που θα ακολουθήσει; Αν λάβουμε υπόψη μας ότι το 1967 οι συνταγματάρχες ήταν πιστοί Χριστιανοί αλλά κάποιοι εξαιτίας τους μαρτύρησαν χειρότερα και από τους πρώτους Χριστιανούς μάλλον όχι. Επιπλέον, πιο πρόσφατα ο ΓΑΠ παρουσιαζόταν ως Χριστιανός που πήγαινε εκκλησία αλλά είναι βασικός υπαίτιος για το που βρισκόμαστε σήμερα. Τα ράσα λοιπόν δεν κάνουν τον παπά. Η παρουσία του Άρη (επίθεση), κυβερνήτης του 10ου (κυβέρνηση) της Ελλάδος στον 4ο (αντιπολίτευση) δείχνει ότι το κόμμα της Ν.Δ που ανήκει στον κυβερνητικό συνασπισμό έχει ξεκινήσει πόλεμο με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ως το καλοκαίρι η μεταξύ τους σχέση θα βρίσκεται μεταξύ σφύρας και άκμονος προετοιμάζοντας το έδαφος για τις... εκλογές!

Έξαλλη η Λ. Κανέλλη με την Ζ. Κωνσταντοπούλου

Με τον Άρη (συγκρούσεις) στον 4ο οίκο (αντιπολίτευση) στο ωροσκόπιο της Ελλάδος οι αντιπαραθέσεις στο χώρο της αντιπολίτευσης δεν έχουν σταματημό. Εχθές, νέος τσακωμός μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου «σήκωσε στο πόδι» το Κοινοβούλιο. Η Λιάνα Κανέλλη αντέδρασε για το χρόνο που η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε διευκρινιστικές ερωτήσεις στον κ.Ρακιντζή για θέματα όπως ΕΡΤ, λίστα Λαγκάρντ, χρηματοδότηση ΜΚΟ κ.ά και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε κακός χαμός. Ιδού ο διάλογος στον οποίο συμμετείχε και ο Τάσος Νεράντζης.

Λ. ΚΑΝΕΛΛΗ: Δεν θα κάνετε την προεδρεύουσα.
Ζ. ΚΩΝ/ΛΟΥ: Αφού μπήκατε μέσα (στην αίθουσα)...
Λ. ΚΑΝΕΛΛΗ: Μπαίνω βγαίνω κι εσείς συνεχίζετε...
Τ. ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Εξαγριώνετε όλη την επιτροπή με τη στάση σας. Κάνετε μισή ώρα ερωτήσεις. Δεν σας επιτρέπω να υποβάλλετε άλλη.
Ζ. ΚΩΝ/ΛΟΥ: Αφού το Προεδρείο ασπάζεται την επίσημη θέση του ΚΚΕ να μην κάνουμε ερωτήσεις, θα σιωπήσω...
Λ. ΚΑΝΕΛΛΗ: Ανακαλέστε αυτή τη στιγμή. Δεν ντρέπεστε να λέτε ότι το ΚΚΕ δεν θέλει ερωτήσεις;
Ζ. ΚΩΝ/ΛΟΥ: Δεν ντρέπομαι.
Λ. ΚΑΝΕΛΛΗ: Αφού δεν ντρέπεστε εσείς δεν πρόκειται να ντραπεί οποιοσδήποτε άλλος για λογαριασμό σας. Αποχωρώ. Της δίνω όλο το χρόνο να ανοητολογεί μέχρι το βράδυ.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved