Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16/1 έως 19/1

Σελήνη στον Λέοντα – Αναζητώντας τη δράση

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16/1 έως 19/1


Κατά την παραμονή στο δικό της περιβάλλον του Καρκίνου, η Σελήνη ξεσήκωσε παρελθοντικές θύελλες, που θα τις νιώθουμε για ένα δεκαπενθήμερο ακόμα.
Σήμερα 16/1 στις 3.01 το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα κουβαλώντας την επιρροή της ολόγιομης φάσης της.
Ιδιαίτερα προτρεπτικό αυτό το διήμερο, με τάση για δράση και υπερκινητικότητα, νου και σώματος.

Στις 17/1 στις 9.10 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ουρανό και 15' αργότερα η αντίθεση με τον Ερμή, ανοίγουν και κλείνουν την ημέρα με έντονη δραστηριότητα.
Οι σκέψεις αιωρούνται σαν σαίτες από γερό υλικό, που ταρακουνάει τα κεφάλια που έρχονται σε επαφή. Η ημέρα είναι καλή για διαπραγματεύσεις και διακανονισμούς, ενώ η ενέργειά μας κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα.
Αποφεύγοντας τον κίνδυνο της έπαρσης, μπορούμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό.

Στις 18/1 στις 4.33 το πρωί, η αρμονική όψη με τον Άρη αναζητά επαφές σε όλα τα επίπεδα, ενώ η αυτοπεποίθηση που αισθανόμαστε μετρά μεγατόνους.
Ακόμα και η δυσαρμονική επιρροή με τον Κρόνο που κορυφώνεται στις 10.52 το πρωί, δεν θα ανακόψει την ασυγκράτητη επιθυμία μας, αλλά για ορισμένους θα γίνει αιτία να φρενάρουν την ορμή τους. Αυτό μπορεί να αποβεί σε καλό ή σε κακό, ανάλογα με τις καταστάσεις.

Η μέρα συνεχίζεται μέσα στην επιδεικτική αύρα της Λιονταρίσιας Σελήνης ως τις 19/1 στις 3.24 μετά τα μεσάνυχτα, που η Σελήνη θα περάσει στην μεθοδική και οργανωτική Παρθένο.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες βρίσκεστε σε εγρήγορση, σπεύδοντας να προλάβετε γεγονότα και να εξασφαλίσετε επιβεβαιώσεις.

Ταύροι και Σκορπιοί εμφανώς πιο διστακτικοί, δυσκολεύεστε να εμπιστευτείτε τους άλλους, παρόλο που η επιθυμία σας είναι διακαής.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι υιοθετείτε το «γοργόν και χάριν έχει» και με τάξη και ασφάλεια, ρυθμίζετε πολλές εκκρεμότητες, ειδικότερα προσωπικές.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved