Το πάρε-δώσε των άστρων, από 13/1 έως 15/1

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 13/1 έως 15/1

Δευτέρα 13/1

Κόντρα στο ρεύμα

Το «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, ευνοεί κινήσεις ή επιλογές που ξεχωρίζουν για την διαφορετικότητα τους αλλά και τους επαγγελματίες που ειδικεύονται σε μοναδικά ή σπάνια «κομμάτια». Γενικά, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνουμε την έκπληξη ή να πάμε κόντρα στο ρεύμα. Αντίθετα κάθε συμβατική ή θεωρητικά «σίγουρη» προοπτική κινδυνεύει να διαψευστεί στην πράξη.
Αν χρειαστεί λοιπόν να αγοράσουμε κάτι, είναι προτιμότερο να καταλήξουμε σε μια συγκριτικά «ακραία» ή εξεζητημένη επιλογή, αφού είναι βέβαιο πως θα «πιάσει» τα λεφτά της και με το παραπάνω. Αλλιώς κινδυνεύουμε να βρεθούμε μπροστά σε... περίεργες καταστάσεις.
Θύματα μιας έκπληξης ή ανατροπής μπορεί να πέσουν και οι κυνηγοί της τύχης, αφού τα φαβορί... δεν στέκουν καλά στα πόδια τους! Ακόμη ενδέχεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα εξ αιτίας μιας τεχνικής βλάβης, ιδιαίτερα σε ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές.
Οι πιο τυχεροί βέβαια μπορεί να λάβουν μια έκτακτη ενίσχυση από το πουθενά, να αξιοποιήσουν μια απρόβλεπτη πληροφορία ή απλά να εξαργυρώσουν την «τρέλα» τους, κόντρα σε κάθε προγνωστικό.

Τρίτη 14/1

Μεταξύ των... δύο ληστών!

Ο ένας «ράβει» κι ο άλλος «ξηλώνει»... Με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα να «κάνουν παιχνίδι» στις πλάτες του Ερμή, η ημέρα χαρακτηρίζεται από ιδιόρρυθμες καταστάσεις, τετελεσμένα και τεχνικές δυσκολίες, που ενδέχεται να έχουν συνέπειες και στην τσέπη μας. Επιπλέον οι αγορές όλων σχεδόν των ειδών και ειδικότερα των ποικίλων συσκευών αποκτούν ένα σχετικά υψηλό ρίσκο, αφού τίποτε δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των επιλογών μας. Γι' αυτό η δυνατότητα αλλαγής είναι επιβεβλημένη. Όσον αφορά τον οικονομικό μας προγραμματισμό, από τη στιγμή που τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν άρδην, είναι καλύτερα να περιμένουμε και να μην πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις. Αυτό βέβαια στην παρούσα φάση μοιάζει περισσότερο με ανεκπλήρωτη ευχή, αφού με δεδομένο και το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα είναι δύσκολο να ελέγξουμε τον παρορμητισμό μας, πολύ περισσότερο αν... αγαπάμε!

Τετάρτη 15/1

Υπόγειες διαδρομές

Η ημέρα είναι κατάλληλη για να αφήσουμε πίσω μας καταστάσεις που έκλεισαν τον κύκλο τους κι από εδώ κι ύστερα μόνον ζημιά θα κάνουν.
Επιπλέον, η «κρυφή» σύνοδος του αστρικού Ερμή με τον τροπικό Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη πληροφοριών, εξαιρετικά διαφωτιστικών για το τι πραγματικά «παίζεται» στην οικονομική πραγματικότητα. Το θέμα εδώ είναι ότι κάποιοι επιχειρούν να χειραγωγήσουν τις εξελίξεις και σίγουρα όσοι ή όσες έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτά τα κέντρα αποφάσεων μπορεί να ευνοηθούν άμεσα, αξιοποιώντας τις πηγές τους. Οι υπόλοιποι όμως ενδέχεται να πέσουν θύματα μιας μάλλον «στημένης» κατάστασης, γι' αυτό ας έχουμε τον νου μας.
Όσον αφορά τις καθημερινές συναλλαγές, η σχέση του Πλούτωνα με το «μεγάλο κεφάλαιο», τις τράπεζες αλλά και την... Εφορία είναι πιθανόν να λειτουργήσει στην πράξη φέρνοντας μας σε επαφή με σχετικούς φορείς.
Οι πιο τυχεροί πάντως μπορεί να ωφεληθούν από ζημιές-απώλειες τρίτων ή να λάβουν μια σημαντική αποζημίωση, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved