H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11 έως 14/1

Σελήνη στους Διδύμους – Έλα να με πάρεις φως μου, μες τις γειτονιές του κόσμου

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11 έως 14/1

Ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό, κινητικό και δραστήριο διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 11/1 στις 2.27 το μεσημέρι.

Παρόλα αυτά, οι δραστηριότητές μας και η αυξημένη ενέργεια και καλή διάθεση, χρειάζονται έλεγχο και περίσκεψη, καθώς το μεγάλο διάστημα που η Σελήνη θα παραμείνει εκτός πορείας, αποτελεί παγίδα για κάθε είδους επιδιώξεις και κίνητρα.

Στις 9.38 το βράδυ της 11/1 η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από νωρίς το απόγευμα, μπορεί να προκαλέσει παρερμηνεύσεις, γι αυτό το Σαββατόβραδο αυτό, ας προσέχουμε το λέμε και πώς το λέμε, τι ακούμε και πώς το εκλαμβάνουμε γιατί το τοπίο είναι θολό και η επικοινωνία δεν βρίσκει άμεση αποδοχή.


Στις 12/1 στις 8.03 το πρωί η Κυριακή ξεκινά με διάθεση να κάνουμε κάτι διαφορετικό, να συναντήσουμε φίλους και γνωστούς και να πρωτοτυπήσουμε στις επιλογές μας ως το απόγευμα.

Η μέρα έχει εναλλακτική διάθεση, η οποία γίνεται ακόμα πιο έντονη όσο προχωράει προς το βράδυ καθώς στις 11.33 κορυφώνεται η αρμονική όψη με τον Άρη.

Η αναζήτηση παρέας και συντροφιάς και η αποστροφή προς μοναχικές και απομονωμένες δραστηριότητες είναι το κύριο χαρακτηριστικό σε ένα πολλά υποσχόμενο βράδυ, από κοινωνικής πλευράς.


Στις 13/1 η Σελήνη δεν συναντά κανέναν πλανήτη στο διάβα της, έως τις 14/1 στις 2.25 μετά τα μεσάνυχτα που θα περάσει στον Καρκίνο.
Την ημέρα αυτή χρειάζεται να είμαστε επιφυλακτικοί στις ενέργειές μας, σε κάθε είδους επέκταση, διεκδίκηση, καθώς και αγορών που σκεφτόμαστε να κάνουμε.


Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, μπορείτε να απολαύσετε ένα ωραιότατο διήμερο, εξωστρεφές, ενεργητικό, συντροφικό, παρείστικο και επικοινωνιακό.
Βγείτε από το σπίτι, συναντήστε φίλους και γνωστούς κάνοντας κάτι διαφορετικό, όπως το να πάτε για bowling.

Παρθένοι και Ιχθύες μην διστάσετε να ακολουθήσετε τις προτάσεις που θα σας γίνουν, αφήνοντας την μεταβλητή σας διάθεση να εστιαστεί κάπου.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ταύροι αρπάξτε την ευκαιρία να ξεδώσετε και να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας, που είναι ομολογουμένως πολλοί.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved