Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/1 έως 11/1

Σελήνη στον Ταύρο – Η λιακάδα μετά τη βροχή

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/1 έως 11/1


Αφού ξεσηκωθήκαμε πάλι, φουντώσαμε σαν σε ξαφνικό ψυχολογικό καύσωνα παρόλο το χειμώνα γύρω, μεταφορικά και κυριολεκτικά, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 9/1 στις 4.24 το πρωί, για να φέρει ισορροπία και γαλήνη στις τρικυμιώδεις θάλασσες των διαθέσεων.
Στις 10.56 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα είναι και η μοναδική που πραγματοποιείται μέσα στην ημέρα, υποβάλλοντάς μας σε μια χαλαρή καθημερινότητα στην οποία όλα γίνονται αβίαστα, με συνέπεια και σταθερότητα.
Καλή ημέρα για οικονομικές και σωματικές συνδιαλλαγές.

Στις 10/1 στις 2.27 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας κάνει αφοσιωμένους και τρυφερούς, αναζητώντας και προσφέροντας αγάπη.
Στις 8.48 το πρωί η μέρα ξεκινά με την αρμονική επιρροή με τον Δία, γεγονός που μας οδηγεί ως το απόγευμα σε απολαύσεις και υπερβολές.
Οι αισθήσεις διεγείρονται και ένα νόστιμο φαγητό, ένα γευστικό κρασί, ένα χαλαρωτικό μπάνιο με αιθέρια έλαια, είναι ενδεικτικά για αυτές τις ώρες.
Στις 7.35 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Ήλιο αυξάνει την ενέργεια, ομορφαίνει τη διάθεση, ενισχύει τη ζωτικότητα, τόσο που η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο στις 9.07 το βράδυ, να περάσει σαν μια ενοχλητική μύγα, που απομακρύναμε επιτυχώς.
Άλλωστε η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που πραγματοποιείται παράλληλα στις 9.57 το βράδυ, στοχεύει σε μια ερωτική βραδιά και η αναδρομή στο παρελθόν στέκεται μόνο σε ευχάριστες αναμνήσεις.

Στις 11/1 στις 12.57 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ερμή μπορεί να φέρει ειδήσεις και να περάσει μηνύματα από το ξεκίνημα της ημέρας, που θα βαλθούμε να επεξεργαστούμε και να αποκωδικοποιήσουμε μετά τις 2.27 που η Σελήνη περνάει στους Διδύμους.

Ταύροι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ιχθύες και Σκορπιοί, εκμεταλλευτείτε αυτό το διήμερο για να απολαύσετε ιδιωτικές στιγμές και να αποφορτιστείτε από οτιδήποτε αρνητικό.

Λέοντες και Υδροχόοι στριμώχνεστε ακόμα και στις πιο απλόχερες κινήσεις των άλλων βγάζοντας παράπονο και γκρίνια, αλλά γρήγορα θα καταλάβετε πως κάτι τέτοιο είναι μάταιο.

Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες και Δίδυμοι, βάλτε πρόγραμμα και ακολουθήστε τις επιθυμίες σας ακριβώς όπως ένα σκυλί το αφεντικό του, όταν του δείχνει την αγαπημένη του λιχουδιά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved