Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/1 έως 6/1

Σελήνη στους Ιχθύες - Με ένα όνειρο τρελό αλλά όχι απατηλό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/1 έως 6/1


Ένα εξαιρετικά συναισθηματικό και ονειροπόλο διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 4/1 στις 6.59 το απόγευμα.

Στις 5/1 και 25 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η σύνοδος με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει ώρες πριν, μεταμορφώνει το βράδυ σε μια γλυκιά μελωδία, που συνεπαίρνει ακόμα και τα πιο αντιδραστικά μυαλά. Συγκατάβαση, καλή πρόθεση, άφθονη νοσταλγία, ανάγκη για απομόνωση, φευγάτη σκέψη, συμπονετικά αισθήματα κυριαρχούν σε ένα βράδυ, που στάζει συναισθηματισμό και τρυφερότητα.
Στις 1.51 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα μας κάνει από το πρωί να βιώνουμε έντονα το κάθε τι, ακόμα και το πλύσιμο των πιάτων, μπαίνοντας σε μια φάση, που ουσιαστικά είμαστε μόνοι με τον εαυτό μας. Ωστόσο δεν είμαστε έτοιμοι να εκφράσουμε ανοιχτά τις σκέψεις μας.
Στις 8.29 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ήλιο και σχεδόν παράλληλα στις 8.42 η αρμονική όψη με τον Δία, μας βυθίζουν από το απόγευμα ως το βράδυ σε μια εσωτερική γαλήνη, ηρεμία και χαλάρωση, αισθανόμενοι την ελπίδα να μας πιάνει το χέρι και να μας παρηγορεί για κάθε δύσκολη στιγμή. Οι ώρες αυτές είναι ιδανικές για να επισκεφτούμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, να σταθούμε, να βοηθήσουμε, να προσφέρουμε τα συναισθηματικά μας αποθέματα χωρίς δεύτερες σκέψεις.
Αν κάποιοι αισθάνονται τυχεροί ή προτρέπονται από μια ασυνήθιστη διαίσθηση, θα πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτό το διάστημα για να εκπληρώσουν μια επιθυμία τους.
Στις 6/1 στις 5.10 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ερμή και λίγο αργότερα η αρμονική όψη με τον Κρόνο ανοίγουν την ημέρα του εορτασμού των Φώτων, επιβεβαιώνοντας πως αυτό το διήμερο έχει κάτι ξεχωριστό και εκλεπτυσμένο που ακόμα και αν δεν βιώσουμε, παραμένει αυθύπαρκτο. Όμορφες σκέψεις πλημμυρίζουν το μυαλό, ενώ θα πρέπει να διώξουμε κάθε αρνητισμό και αγωνία. Οι συζητήσεις ευνοούνται και κάθε επικοινωνιακή κίνηση βρίσκει αποδοχή ως το μεσημέρι.
Στις 11.45 το πρωί η αρμονική όψη με την ανάδρομη Αφροδίτη μας κάνει να σκεφτόμαστε παλιές καλές μέρες και να επιθυμούμε να τις αναβιώσουμε.
Η μέρα κυλά με συντροφική και επικοινωνιακή διάθεση, ως τις 9.46 το βράδυ που η Σελήνη περνάει στον Κριό και όλα αλλάζουν ξαφνικά και αναπάντεχα, σαν κάτι να μην κάναμε καλά και να πρέπει να τιμωρηθούμε αδυσώπητα.

Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι, απολαμβάνετε ένα υπέροχο διήμερο, γεμάτο ζεστασιά, θαλπωρή. γλυκά αισθήματα, αλληλοκατανόηση και συναισθηματικές ανταλλαγές.

Δίδυμοι και Τοξότες προσπαθήστε να χωρέσετε στις αμφιβολίες σας την περίπτωση να κάνετε λάθος στις επιλογές, στις σκέψεις και στην κρίση σας.

Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί και Ζυγοί τσακίζετε τον εγωκεντρισμό σας με ευχαρίστηση και μεγαλοψυχία, συνειδητοποιώντας πως μέσω των άλλων, λαμβάνετε τη μεγαλύτερη χαρά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved