Το πάρε-δώσε των άστρων, από 2/1 έως 5/1

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 2/1 έως 5/1

Πέμπτη 2/1
Οικονομική στενωπός

Μια και... τέλος απέμεινε για να περάσουμε επιτέλους σε φάση ανάπτυξης και προόδου. Μέχρι όμως να φύγει και η Πέμπτη, καλό είναι να είστε φειδωλοί στις κινήσεις σας, δίνοντας προτεραιότητα στην περιστολή των εξόδων σας, καλύπτοντας ταυτόχρονα και τα όσα... ανάποδα μπορεί να συμβούν. Οι αγορές -ακόμη και βασικών ειδών- θέλουν μεγάλη προσοχή, αφού σήμερα διατίθενται προϊόντα κακής ποιότητος, ενώ οι πιο άτυχοι κινδυνεύουν με μια σχετικά σημαντική απώλεια χρημάτων. Εξαίρεση ίσως αποτελούν οι... μιας κάποιας ηλικίας, που με τον Κρόνο οδηγό μπορεί να δουν την τύχη τους να «ρολάρει»!

Παρασκευή 3/1
Πάρε τα λεφτά και τρέχα!

Από σήμερα και για αρκετές ακόμη ημέρες, το κλίμα αλλάζει και ευνοεί τα οικονομικά ανοίγματα και τις κάθε είδους επενδύσεις. Μερικοί μάλιστα θα δείτε να σας «βγαίνει» ένα μεγάλο ρίσκο ή ακόμη και μια.. κίνηση απελπισίας! Ωστόσο κάθε κέρδος μπορεί να εξανεμιστεί αν... αναθαρρήσετε και επιμείνετε να κυνηγάτε πεισματικά την τύχη σας, πιστεύοντας ότι αυτή «γύρισε» για τα καλά. Ανάλογοι είναι και οι οικονομικοί κίνδυνοι για όσες ή όσους υποκινούνται από μια άκρατη αισιοδοξία, σπαταλώντας μέχρι τελευταίας δεκάρας το αποθεματικό τους. Όσον αφορά τις αγορές αποφύγετε οτιδήποτε το εύθραυστο.

Σάββατο 4 και Κυριακή 5/1
Εύκολες λύσεις κι ευκαιρίες

Με τον Δία να δεσπόζει στους ουρανούς, σίγουρα μπορείτε να περιμένετε τα καλύτερα. Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι η τύχη του καθενός είναι σχετική και έχει τα όρια της. Μην φανταστείτε λοιπόν ότι θα πιάσετε το... τζόκερ κι αρχίσετε τις σπατάλες σε στυλ «ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον εβγάλαμε». Έτσι κι αλλιώς οι πιο τυχεροί θα εισπράξουν το μπόνους τους, καταβάλλοντας (;) ελάχιστη προσπάθεια. Οι ημέρες είναι επίσης κατάλληλες για να ζητήσετε μια οικονομική βοήθεια ή μια σημαντική εξυπηρέτηση από κάποιον ισχυρό.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved