Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 31/12 έως 2/1

Σελήνη στον Αιγόκερω – Νέα Σελήνη σαν ηφαίστειο που ξυπνά

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 31/12 έως 2/1


Και καθώς όλοι ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το νέο χρόνο, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 31/12 στις 8.02 το απόγευμα για να μας συνοδεύσει, ακολουθούμενη από έναν εντυπωσιακό πλανητικό περίγυρο.

Την πρώτη μέρα του χρόνου η πρώτη όψη του χρόνου, είναι η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 1.06 μετά τα μεσάνυχτα.
Μέσα στο ευχολόγιο, ο έντονος συναισθηματισμός και η αναδρομή στο παρελθόν αποτελούν τις πιο ονειρικές στιγμές του καθενός, που αν και σιωπηλές, αφήνουν τα αποτυπώματά τους.
Στις 9.39 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα με νευρικότητα και περίεργη διάθεση.
Στις 1.14 το μεσημέρι η συνάντηση με τον Ήλιο σηματοδοτεί την πρώτη νέα φάση της Σελήνης, που μας κάνει ποδαρικό με μια ξελιγωμένη αίσθηση λαιμαργίας, σε ότι αφορά τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις μας.
Αισθανόμαστε σαν ένα αόρατο χέρι να μας τραβά από τα μαλλιά να μετακινηθούμε, αλλά ο πόνος μας κάνει να χάνουμε τον προσανατολισμό μας.
Στις 1.44 η σύνοδος με τον Πλούτωνα μας παθιάζει ακόμα περισσότερο, ενώ στις 2.40 η δυσαρμονική όψη με τον Άρη διογκώνει την ένταση και την αίσθηση του ανικανοποίητου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις μετακινήσεις μας και στον τρόπο που οδηγούμε από το πρωί ως το απόγευμα.
Στις 4.31 η σύνοδος με τον Ερμή μας κάνει να σκεφτόμαστε διαρκώς τα σχέδιά μας για το νέο χρόνο, οι συζητήσεις παίρνουν φωτιά από το μεσημέρι και τίποτα δεν μας αφήνει να χαλαρώσουμε.
Στις 9.08 το βράδυ η αντίθεση με τον Δία προκαλεί υπερβολές και επίμονες κινήσεις, ενώ η μέρα τείνει να κλείσει με ένταση και ίσως και επεισοδιακά για πολλούς από εμάς.

Στις 2/1 στις 4.06 το πρωί η αρμονική όψη με τον Κρόνο που επηρεάζει ώρες πριν, συμμαζεύει τα σκόρπια κομμάτια των εαυτών που έχουμε ξεδιπλώσει και αν ξενυχτάμε αισθανόμαστε πως σιγά σιγά ισορροπούμε.
Στις 1.12 το μεσημέρι η σύνοδος με την ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει στο προσκήνιο αναζητήσεις από το παρελθόν. Πρόσωπα, λόγια και παλιές ιστορίες μπορεί να αναβιώσουν είτε σαν επιθυμία είτε σαν πραγματικότητα.
Στις 7.04 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο για να ηρεμήσουμε λίγο από τον καταιγισμό των εικόνων και των καταστάσεων, προσπαθώντας να αξιολογήσουμε καθαρά τα γεγονότα.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι, μπαίνουν στο νέο χρόνο σαν εισβολείς, έτοιμοι να ανατρέψουν κάθε δεδομένο. Προσοχή στις μετακινήσεις σας, ψυχραιμία και ηρεμία όσο μπορείτε στις συναναστροφές σας.

Παρθένοι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Ταύροι αναλάβετε το ρόλο του μεσολαβητή στις ακραίες αντιδράσεις των άλλων, απολαμβάνοντας την εύνοια να κατευθύνετε τις καταστάσεις με ταχυδακτυλουργικό τρόπο.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, λάμψτε δια της παρουσίας σας, αλλά μην περιμένετε πολλά από τους απασχολημένους συνδαιτυμόνες σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved