Αστρολογική επικαιρότητα, 1η Ιανουαρίου 2014

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 1η Ιανουαρίου 2014

Πάει ο παλιός ο χρόνος ας γιορτάσουμε παιδιά

Καλή χρονιά σε όλους! Ευτυχισμένο το 2014!

Εύχομαι ολόψυχα σε όλο το ελληνικό έθνος να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του! Έχουμε ακόμα πολλές δυσκολίες να διανύσουμε όμως το 2014 είναι η χρονιά που θα μπαίνουν οι βάσεις για να αλλάξει η χώρα αφού ο διελάυνων Ουρανός από τον 10ο οίκο προμηνύει το σπάσιμο των αλυσίδων. Όπως γράφω και στο άρθρο «Προβλέψεις για την Ελλάδα 2014» Μην περιμένετε να ζήσετε οικονομικά μεγαλεία το 2014 όμως όσο να 'ναι... άλλα δύο χρόνια μείνανε. Μετά θα είμαστε καλύτερα!

Πρωτοχρονιά σε χειμερινό σκηνικό

Η υποδοχή του νέου έτους θα γίνει σε χειμερινό σκηνικό, χωρίς φαινόμενα που μπορούν να προκαλέσουν ιδιαίτερα προβλήματα σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία. Εσείς, προσέχετε τις μετακινήσεις σας γιατί με τον Ερμή στον Αιγόκερω και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα κάποιες μπορεί να καταλήξουν άσχημα. Ζούμε στην Ελλάδα και ως γνωστόν κι ακόμα και στην καλύτερη περίπτωση ακόμη και μια τόση δα βροχούλα μπορεί να προκαλέσει μια λακκούβα... ναααα!

Η Νέα Σελήνη ντυμένη... στα μαύρα

Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά και με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στον 9ο ηλιακό οίκο της χώρας μας το βλέμμα μας θα είναι στραμμένο στο εξωτερικό, μόνο που δεν θα είναι για καλό αφού το χρώμα του Αιγόκερω είναι μαύρο και πένθιμο και λόγω της συνόδου της Νέας Σελήνη με τον σκοτεινό Πλούτωνα γίνεται πιο έντονο. Μαύρες χήρες, τρομοκρατία και θάνατοι θα είναι αιτία για θλίψη. Λόγω της συνόδου του Ερμή (μεταφορικά μέσα) με τον Πλούτωνα (τρομοκρατία) όπως θα διαβάσετε και στα Σεληνιακά Φαινόμενα Ιανουαρίου 2014 υποδεικνύονται τρομοκρατικά χτυπήματα σε μετρό, λεωφορεία, τρένα, αεροπλάνα και γενικότερα πάσης φύσεως μαζικής μεταφοράς.

Αστρολογική επιβεβαίωση: Επίθεση στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη

Ο προοδευμένος Βουλκάνους όπως γράφουμε στους Χρησμούς Δεκεμβρίου 2013 υποδεικνύει θέματα που σχετίζονται με οπλοστάσια και «χτυπήματα» χωρίς να αποκλείονται θύματα και απώλειες ζωών, ιδιαίτερα σε κτήρια που είναι υπό φρούρηση ή κρατικού ενδιαφέροντος. Με καλάσνικοφ «γάζωσαν» το σπίτι του Γερμανού Πρέσβη, Βόλφγκανκ Ντολτ, στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα της Δευτέρας 30/12 τέσσερις δράστες που φορούσαν full face κουκούλες προκειμένου να καλύψουν τα πρόσωπα τους σύμφωνα με τον αστυνομικό φρουρό του γερμανού διπλωμάτη. Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο κτίριο εξετάζονται, ωστόσο, ο αστρολογικός χάρτης του γεγονότος δείχνει ότι είναι πολύ πιθανόν το γεγονός να επαναληφθεί μέσα στη Σεληνιακή περίοδο του Ιανουαρίου.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved