Το πάρε-δώσε των άστρων, από 30/12 έως 1/1/2014

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 30/12 έως 1/1/2014

Δευτέρα 30/12

Εκπλήξεις και ανατροπές

Λέμε ότι οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα αλλά αυτές τις ημέρες το πράγμα παραγίνεται αφού όλοι σχεδόν οι κανόνες... λείπουν σε διακοπές! Το κλίμα ευνοεί κάθε «αλλόκοτη» κίνηση, που πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα, οπότε μην περιμένετε... χαΐρι ακολουθώντας την πεπατημένη. Αντίθετα, ακολουθώντας μια τέτοια πολιτική μπορεί να πέσετε θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης ή μιας σπάνιας αντινομίας. Και από τη στιγμή που τα εύκολα γίνονται δύσκολα αλλά και τα δύσκολα εύκολα, σας συμφέρει να κυνηγήσετε το απίθανο. Όσον αφορά τις αγορές σας, καλό είναι να συντονιστείτε με τον ενεργό Ουρανό, επιλέγοντας κάτι πολύ ιδιαίτερο ή ξεχωριστό.

Τρίτη 31/12

Προσοχή στις παγίδες και... τα πάθη σας!

Η ημέρα χαρακτηρίζεται από μετακινήσεις κεφαλαίων σε μεγάλη κλίμακα αλλά και έντονες διεκδικήσεις, με την ...υποσημείωση ότι σε όλα αυτά ενδέχεται να συμμετέχουν ενεργά κάποιοι κρυφοί ή σκοτεινοί κύκλοι που μεθοδεύουν και χειραγωγούν τις εξελίξεις. Αυτό, σε επιχειρηματικό επίπεδο, σημαίνει ότι όλα σχεδόν εξαρτώνται από τις βουλές κάποιων «μεγάλων» παικτών που δεν έχουν... ιδέα από fair play, οπότε αν δεν έχετε το δικό τους «οκ» δεν έχει νόημα να προχωρήσετε σε μια σημαντική κίνηση. Κι επειδή λόγω του εθίμου τα τυχερά παιχνίδια έχουν την τιμητική τους, προσέξτε μήπως βρεθείτε «στον άσσο», εξ αιτίας μιας πεισματικής εμμονής.
Όσον αφορά τις αγορές, καλό είναι να αποφύγετε τα εύθραυστα ή πολύ ευαίσθητα προϊόντα. Προτεραιότητα έχουν τα εργαλεία, τα αθλητικά είδη και γενικότερα ότι... αντέχει!

Τετάρτη 1/1

Το τέλος είναι μια νέα αρχή

Ας πάει και το παλιάμπελο... Με την ευκαιρία του νέου έτους αλλά και της συνόδου Ήλιου-Πλούτωνα, μπορείτε να «κόψετε μαχαίρι» κάποιες ασύμφορες επιλογές, δρομολογώντας μια νέα πορεία, χωρίς δισταγμούς και υπεκφυγές. Ικανή και αναγκαία συνθήκη για να συμβεί αυτό είναι η ολοκληρωτική απαλλαγή σας από τα όποια περιττά βάρη και τις «αμαρτίες» του παρελθόντος. Κι αν η ζημιά έχει ήδη γίνει, καλό είναι να μην δυσκολέψετε ακόμη περισσότερο τα πράγματα, εμμένοντας σε ανύπαρκτες προοπτικές. Όπως κι αν έχει πάντως... Καλή χρονιά!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved