Το πάρε-δώσε των άστρων, από 26/12 έως 29/12

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 26/12 έως 29/12

Πέμπτη 26/12

Δώρα από το παρελθόν

Η ενεργή Αφροδίτη συμβάλλει στην δημιουργία ενός θετικού κλίματος και σε προσοδοφόρες κινήσεις ή επιλογές, ενώ στην πιο απλή περίπτωση μπορεί να συνεισφέρει σε ένα... ευπρόσδεκτο κέρδος ή επίδομα!
Όλα αυτά όμως με την προϋπόθεση να σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με το παρελθόν, αφού η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη μπορεί να «παγώσει» μια τρέχουσα πηγή εισοδήματος. Γενικά, ευνοούνται οι «ρετρό» αγορές, ενώ όσον αφορά τις εισροές κεφαλαίων, τα όποια καλά νέα θα έρθουν από το παρελθόν. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται επιστροφές χρημάτων αλλά και η ενεργοποίηση μιας παλιάς και μέχρι τώρα αδρανούς προοπτικής. Όλα αυτά μάλιστα μπορεί να δώσουν λύσεις σε ελλείψεις του παρόντος, που η... ίδια η Αφροδίτη δημιουργεί.

Παρασκευή 27/12

Ο ευρών αμοιφθήσεται!

Η «επιδρομή» του παρελθόντος στην καθημερινότητα μας συνεχίζεται, κάτι που «πιάνει» και τις οικονομικές συναλλαγές μας. Αυτήν την φορά είναι ο ενεργός Χείρωνας που ευθύνεται γι' αυτό και η «προίκα» του, μπορεί να συνίσταται σε ξεχασμένα χρήματα ή αντικείμενα αξίας, που... αίφνης κάνουν ορατή την παρουσία τους. Παράλληλα, η ημέρα υποστηρίζει κάθε αγορά που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια, ενώ δεν θα λείψουν και οι συμφωνίες-ρυθμίσεις για περιουσιακά θέματα.
Στον αντίποδα, οι πιο άτυχοι μπορεί να «στριμωχτούν» από μια υποχρέωση του παρελθόντος, που ζητά επιτακτικά την εκπλήρωση της. Όσον αφορά τους «κυνηγούς» της τύχης καλό είναι να θυμούνται ότι η... Ιστορία επαναλαμβάνεται!

Σάββατο 28 και Κυριακή 29/12

Με όπλο την διαφορετικότητα

Το Σαββατοκύριακο χαρακτηρίζεται από έντονη κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα και πέρα από τις όποιες αγορές που συνάδουν με το εορταστικό κλίμα των ημερών, ενδέχεται να προκύψουν και έκτακτες καταστάσεις ή απρόοπτα. Υπεύθυνος για όλα αυτά είναι βέβαια ο ενεργός Ουρανός και το καμπανάκι κτυπά για τους πιο άτυχους που μπορεί να χάσουν τη βολή τους ή να δουν κάποιες «σίγουρες» λύσεις να εξανεμίζονται. Στο «στόχαστρο» του Ουρανού είναι και οι ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές. Στον αντίποδα, όσον αφορά κέρδη και εισροές, από... αλλού τα περιμένετε κι από αλλού θα σας έρθουν. Γενικά, κάθε αγορά ή επένδυση θα έχει καλύτερη τύχη, αν κινείται στο πνεύμα μιας έκπληξης ή διακρίνεται για την εξέχουσα ιδιαιτερότητα της.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved