H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25/12 έως 27/12

Σελήνη στον Ζυγό – Χριστούγεννα έντασης και κοινωνικών ανατροπών

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25/12 έως 27/12

Χριστούγεννα με τη Σελήνη να περνάει στο ζώδιο του Ζυγού, σήμερα 25/12 στις 8.18 το πρωί, κανονικά θα σήμαιναν ιδιαίτερο καλλωπισμό, αρμονία, σχέσεις στοργής, έντονη κοινωνικότητα και διακριτικότητα στους τρόπους, με πλατύ και ευρύχωρο χαμόγελο.
Το διήμερο όμως που ακολουθεί μοιάζει να λέει η πρόθεση πρόθυμη, αλλά η αντίδραση αδύναμη να κρατηθεί στο ύψος της.

Στις 11.11 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Αιγοκερίσιο Ερμή δημιουργεί την αίσθηση πως όλα είναι προκατασκευασμένα με έλλειψη αυθορμητισμού και η δυσκολία έκφρασης είναι έντονη.
Στις 3.48 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο δεν βοηθά στην ομαλή έκβαση των καταστάσεων, ενώ το χριστουγεννιάτικο τραπέζι παραείναι πικάντικο και καυτερό για κάποιους. Από το πρωί ως το απόγευμα ακόμα και οι διαχυτικότητες και η αισιόδοξη ατμόσφαιρα δημιουργούνται με προσπάθεια, ενώ η διάθεση είναι αμφίβολη, μη γνωρίζοντας πώς να διαμορφωθεί.
Η μέρα δεν είναι τόσο ευχάριστη, τουλάχιστον όσο την προσδοκούσαμε.

Το γεγονός αυτό τείνει να επιβεβαιωθεί ακόμα περισσότερο καθώς στις 26/12 πλέον στις 12.42 μετά τα μεσάνυχτα, η αντίθεση με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 1.11 η σύνοδος με τον Άρη που επηρεάζουν ώρες πριν, δημιουργούν έντονη νευρικότητα που οφείλεται κυρίως στην αυθόρμητη και κοινωνική πλευρά μας που καταπιέζεται. Αισθανόμαστε εγκλωβισμένοι και η παρόρμηση μπορεί να μας οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Ωστόσο το κυνήγι του συναρπαστικού δεν παύει ποτέ να βρίσκει υποστηρικτές χωρίζοντάς μας σε δύο ομάδες αν βρισκόμαστε με κόσμο.
Στις 5.16 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα που επηρεάζει ώρες πριν, μας παθιάζει ακόμα περισσότερο και αν ξενυχτάμε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας κοντρολάροντας όσο μπορούμε την ένταση.
Στις 4.01 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Δία έρχεται να βάλει λάδι στη φωτιά και να διογκώσει όσα σκεφτόμαστε από το πρωί.
Ως το βράδυ υπερβολές και ένταση μας ακολουθούν πιστά.

Στις 27/12 στις 12.59 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με την ανάδρομη Αφροδίτη ανοίγει την ημέρα με τάση να ξεσπάσουμε, να βγάλουμε τα απωθημένα μας και ιδιαίτερα σε αγορές και πάσης φύσεως σπατάλες.
Στις 3.59 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό, δίνοντας τέλος στην ξέφρενη νευρικότητα που μας διακατείχε.

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι δεν είστε στην καλύτερη φάση σας, ενώ αναγκάζεστε να καταπιεστείτε περισσότερο από όσο αντέχετε. Δείξτε ψυχραιμία και αποφύγετε μέρη και ανθρώπους που θα σας δημιουργήσουν ένταση.

Δίδυμοι, Υδροχόοι, Λέοντες και Τοξότες, προσπαθείτε πολύ να μετριάσετε ό, τι μπορείτε από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των άλλων, αλλά πόσο να αντέξετε και εσείς. Βρείτε τις διεξόδους σας και απολαύστε τα Χριστούγεννα όσο μπορείτε γιατί μπορείτε περισσότερο από όλους.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι η ουδετερότητα είναι σοφία κάτω από τέτοιες συνθήκες, αλλά δυστυχώς θα χρεωθείτε πολύ αν βγάλετε την ουρά σας απέξω.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved