H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20/12 έως 22/12

Σελήνη στον Λέοντα: Στρώνουμε το γιορτινό δρόμο γιορτινή διάθεση

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20/12 έως 22/12

Μετρώντας τις μέρες για τα Χριστούγεννα προκειμένου να βρεθούμε με αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστούμε όμορφες στιγμές, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 20/12 στις 8.49 το πρωί για να μας βάλει για τα καλά στο εορταστικό κλίμα.
Η μέρα ως το απόγευμα προσφέρεται για ψώνια, βόλτες στα μαγαζιά, συναντήσεις με φίλους και πρόσωπα που είχαμε να δούμε καιρό και πολλές κοινωνικές συναναστροφές.
Η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Άρη στις 10.52 το βράδυ που επηρεάζει από το αργά το απόγευμα, μας χαρίζει ψυχολογική και σωματική ανάταση. Ιδανικό βράδυ για να διοχετεύσουμε το πλεόνασμα της ενέργειάς μας οργανώνοντας μία μάζωξη στο σπίτι, βγαίνοντας έξω, πηγαίνοντας σε εκδηλώσεις με πολύ κόσμο και γενικότερα αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες με χροιά επέκτασης, διασκέδασης και μεγαλοψυχίας.

Στις 21/12 στις 2/10 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, προτρέπει να βγούμε από το σπίτι και να πάνε όπου μας ευχαριστεί προτιμώντας κάτι ιδιαίτερο, πρωτότυπο και ασυνήθιστο.
Όλη η υπόλοιπη μέρα κυλάει με την επίδραση αυτής της επεκτατικής και αισιόδοξης Σελήνης, προτρέποντάς μας για δημιουργικές ενασχολήσεις και αγαπησιάρικες στιγμές.
Στις 11.59 το βράδυ η κορύφωση της δυσαρμονικής όψης με τον Κρόνο που επηρεάζει από νωρίς το βράδυ, μπορεί να φρενάρει τις αχαλίνωτες πλέον τάσεις μας, αλλά δεν στέκεται ικανή να μας προβληματίσει αρνητικά.

Στις 22/12 στις 3.25 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ερμή, μας ξεσηκώνει για άλλη μια φορά από το πρωί, σκεφτόμενοι μόνο τα θετικά, συζητώντας με αισιοδοξία και προτρέποντάς μας σε έξυπνες και συμφέρουσες αγορές.
Στις 9.19 το βράδυ η Σελήνη περνάει στην Παρθένο βοηθώντας στον απολογισμό του χρόνου που θα πρέπει να κάνουμε, ώστε να μην βρεθούμε εκτεθειμένοι σε αυτόν που έρχεται.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Ζυγοί και Κριοί, εξαντλήστε κάθε επιθυμία σας αυτό το διήμερο, ξεσκάστε, διασκεδάστε, συσφίξτε σχέσεις, συγχωρήστε και αισθανθείτε ελεύθεροι και ξένοιαστοι.

Σκορπιοί και Ταύροι, μπορεί τα προβλήματα να σας χαλάνε τη διάθεση, αλλά αφεθείτε για λίγο σε μια πιο χαλαρή αντιμετώπιση.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, προσπαθήστε αυτό το διήμερο να κάνετε ότι δεν κάνατε μέχρι τώρα. Πηγαίνετε κόντρα στις αναστολές και το βόλεμα και εντυπωσιάστε πρώτα τους εαυτούς σας και μετά τους άλλους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved