Το πάρε-δώσε των άστρων, από 19/12 έως 22/12

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 19/12 έως 22/12

Πέμπτη 19/12
Έμφαση στις λεπτομέρειες
Η ημέρα συστήνεται για τη ρύθμιση εργασιακών λεπτομερειών, όχι όμως κατ' ανάγκην άμεσου οικονομικού χαρακτήρα. Σε περίπτωση πάντως που υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία, δώστε μεγάλη προσοχή στα «ψιλά γράμματα», που μπορεί να περιέχουν όλη την ουσία. Πράξτε ανάλογα και στην περίπτωση μιας σημαντικής αγοράς, αφού οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά! Εδώ προτεραιότητα έχουν ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός και τα προγράμματα για υπολογιστές.

Παρασκευή 20/12
Μια τυχερή ημέρα
Πολλά είναι εκείνα που μπορεί να γίνουν πιο εύκολα, ιδιαίτερα αν συνεργαστείτε από κοινού για την επίτευξη ενός σημαντικού σκοπού. Ευνοούνται τόσο οι αγορές-επενδύσεις κάθε είδους, όσο και η σύναψη μιας συμφωνίας που μπορεί να σας ανοίξει πολλές πόρτες. Γενικότερα, η επικοινωνία και η πληροφόρηση είναι τα κλειδιά της επιτυχίας, αφού θα σας φέρουν πλησιέστερα στην αξιοποίηση μιας ευκαιρίας. Οι πιο τυχεροί βέβαια, θα τα βρουν όλα έτοιμα στην... πόρτα τους!

Σάββατο 21 και Κυριακή 22/12
Προσοχή στους επιτήδειους
Η προειδοποίηση αναφέρεται περισσότερο στην Κυριακή, αφού το Σάββατο οι συνθήκες εξακολουθούν να είναι θετικές και η ημέρα συστήνεται για αγορές κάθε είδους. Από εκεί και ύστερα όμως θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, αφού θα αναλάβουν δράση οι κάθε λογής «επιτήδειοι», με στόχο φυσικά το πορτοφόλι ή τα υπάρχοντα σας. Προσέξτε λοιπόν μην την «πατήσετε» από την αφέλεια ή την καλοσύνη σας αλλά και από την... ανεκδιήγητη αφηρημάδα σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved