Ταξίδια μαγικά κι ονειρεμένα 3/5-10/5

Επιλέξτε τον τόπο που θα επισκεφθείτε με καθαρά αστρολογικά κριτήρια
Παπασταύρου Λίντα
Ταξίδια μαγικά κι ονειρεμένα 3/5-10/5

από τον Urania Lab


Που να πάμε για να περάσουμε όπως επιθυμούμε; Χωρίς πολλούς μπελάδες και με την τύχη στο πλευρό μας;

Σας δίνουμε κατ’ αποκλειστικότητα τις εβδομαδιαίες αντιστοιχίες ανάμεσα στις διάφορες περιοχές της χώρας μας και τις πλανητικές ενέργειες των δύο ευεργετών του ζωδιακού, της Αφροδίτης και του Δία. Έτσι, μπορείτε να σχεδιάσετε εκ των προτέρων ένα ταξίδι με καθαρά αστρολογικά κριτήρια, και επομένως να έχετε αυξημένες πιθανότητες για να είναι το ταξίδι αυτό σούπερ!

naxos

Τα μέρη της Αφροδίτης σας εμπνέουν την αναζήτηση της αρμονίας σε όλες της τις εκφράσεις, ενώ είναι ...ότι πρέπει για ερωτικά παιχνίδια και διασκεδάσεις. Θέλετε να συνεργαστείτε με τους ανθρώπους και να τους κάνετε φίλους σας. Οι τέχνες σε όλες τις μορφές σας συγκινούν. Οι επισκέψεις σε μουσεία είναι συχνές και οι εμπειρίες που παίρνετε είναι συναρπαστικές.

Διαμονή: Σε μέρη με φυσικό κάλλος και ανέσεις η ερωτικές φωλιές. Καλοπέραση, ξεκούραση.

Προτάσεις: Ιδανική επιλογή για ζευγάρια που αναζητούν τον παράδεισο τους. Αλλά και για τους υπόλοιπους υπάρχει ...ψωμί. Ερωτευθείτε, ανοίξτε την καρδιά σας κι αφήστε τις αισθήσεις σας να σας καθοδηγήσουν.

Για τις επόμενες επτά ημέρες οι περιοχές που βρίσκονται κάτω από την επιρροή της Αφροδίτης είναι:

Αμοργός

Πάρος

Νάξος

Σύρος

Κέα

Βοιωτία

Φωκίδα

Αιτωλοακαρνανία

Πρέβεζα

Θεσπρωτία

Κέρκυρα



ikaria

Τα μέρη του Δία σας γεμίζουν εξωστρέφεια, ενθουσιασμό και γενναιοδωρία. Εκφράζεστε εύκολα και η τύχη παίζει ωραία παιχνίδια μαζί σας. Η σοφία που εκφράζει κάθε νομός σας συγκινεί. Ψάχνετε συχνά τις εκκλησίες και τα μοναστήρια με σκοπό να βρείτε κάτι που δεν σας το έχουν πει μέχρι σήμερα. Φυσικά, οι επιμορφωτικού τύπου επισκέψεις συνδυάζονται με μπόλικα ...κοψίδια ή ότι άλλο αγαπά η καρδιά σας. Ενίοτε δεν λείπουν και τα «τυχερά».

Διαμονή: Πολυτελής, πολυδάπανη με αρκετά «τυχερά» και ...ξεφαντώματα.

Προτάσεις: Φάε, πίε και ευφραίνου! Ιδανική επιλογή για όσες και όσους έχουν ανάγκη από καλοπέραση αλλά το ίδιο θετικοί είναι οι κραδασμοί για επενδύσεις, τυχερά παιχνίδια και επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Για αυτήν την εβδομάδα οι περιοχές που βρίσκονται κάτω από την επιρροή του Δία είναι:

Σάμος

Ικαρία

Άνδρος

Εύβοια

Καστοριά

Κοζάνη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved