Το πάρε-δώσε των άστρων, από 16/12 έως 18/12

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 16/12 έως 18/12

Δευτέρα 16/12

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες

Η ημέρα διαθέτει πολλά θετικά χαρακτηριστικά, γι' αυτό μην διστάσετε να αρπάξετε κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί. Αγορές και επενδύσεις κάθε είδους, όχι μόνον προτείνονται αλλά και... επιβάλλονται! Καλό είναι επίσης να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό, αφού είναι δεδομένο ότι θα συνοδεύεται από την αναγκαία τύχη και υποστήριξη. Βέβαια οι πιο τυχεροί δεν πρέπει να ανησυχούν, αφού το πιθανότερο είναι να τα βρουν... έτοιμα, πάντα υπάρχει όμως χώρος για όλους.

Τρίτη 10/12

Στην... τραμπάλα των εξελίξεων!

Το κλίμα εξακολουθεί να είναι θετικό, ιδιαίτερα για όσες ή όσους στοχεύουν σε κάποια σημαντική παροχή ή ένα σχετικά εύκολο κέρδος. Από την άλλη πλευρά όμως οι οικονομικές εξελίξεις κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να σημειώσουν πολλές μεταπτώσεις, παρασύροντας σας σε παλινωδίες ή διαδοχικές υπαναχωρήσεις, που στην καλύτερη περίπτωση θα σας οδηγήσουν στο «μια η άλλη». Στην χειρότερη όμως θα σας απομακρύνουν από τις πραγματικές ευκαιρίες, πλήττοντας ταυτόχρονα την αξιοπιστία σας.

Τετάρτη 11/12

Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός

Σήμερα οφείλετε να είστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί απέναντι σε υποσχέσεις και υποτιθέμενες προοπτικές, αφού οι πιθανότητες να υλοποιηθούν είναι ανύπαρκτες. Παράλληλα, καλό είναι να προσέξετε μήπως πέσετε θύμα μιας κατευθυνόμενης φημολογίας ή μιας έντεχνα στημένης απάτης. Έτσι κι αλλιώς, αν είναι να αποκομίσετε κάποια κέρδη, αυτά δεν θα έρθουν από την «συνήθη» εμπορική ή επενδυτική οδό αλλά ως «δώρο εξ ουρανού», χωρίς να κουνήσετε το μικρό σας δακτυλάκι!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved