H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/12 έως 12/12

Σελήνη στον Κριό – Αποτελεσματικές κινήσεις χωρίς αναποτελεσματικές διαθέσεις

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/12 έως 12/12

Αρκετή ένταση επιφυλάσσει το διήμερο που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 10/12 στις 3.07 το μεσημέρι.
Το διήμερο αυτό μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα εποικοδομητικό, αν φανούμε ψύχραιμοι και δημιουργήσουμε διεξόδους εκτόνωσης.
Στις 5.39 το απόγευμα η αντίθεση με τον Άρη μας κάνει να αισθανόμαστε ως το βράδυ ιδιαίτερα ενεργητικοί, δραστήριοι και κινητικοί.
Πολλές δραστηριότητες, πρωτοβουλίες, διεκπεραιώσεις, αλλά και αρκετά νεύρα, διαφωνίες και κόντρες, με άτομα του οικείου περιβάλλοντός μας.

Στις 11/12 στις 6.44 το πρωί η σύνοδος με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα με ανατρεπτική διάθεση, που σκοπό έχει να ταράξει τα στάσιμα νερά.
Στις 8.18 η παρεμβολή της αρμονικής όψης με τον Ερμή, μας προτρέπει να σκεφτούμε έξυπνα και να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας σε δουλειές και δραστηριότητες,
που άλλη φορά θα μας φαίνονταν δύσκολες και ανεπιθύμητες.
Στις 10.17 η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα, συνθέτει ένα τρίπτυχο, που θα μας ακολουθεί όλη την υπόλοιπη ημέρα.
Ας εκμεταλλευτούμε αυτή την ημέρα για πάσης φύσεως επιδιορθώσεις, κατασκευές, μηχανολογικές και ηλεκτρικές ενασχολήσεις, αλλά και σωματική άσκηση σε οποιαδήποτε μορφή. Το πάθος, η ένταση και το κουράγιο μας είναι απύθμενα, προσοχή όμως στη βιασύνη και στην παρόρμηση, που μπορεί να μας φέρουν ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Στις 12/12 στις 1.10 μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολές και άμετρες συμπεριφορές.
Στις 4.14 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ήλιο ανοίγει την ημέρα με αισιόδοξη διάθεση, νομίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορούμε να καταφέρουμε, αρκεί να πιστέψουμε σε αυτό και στις δυνάμεις μας.
Στις 5.38 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το απόγευμα ως το βράδυ, κάνει πολλούς να υπερεκτιμούν τις ικανότητές τους, αλλά και τις απαιτήσεις τους. Είναι άλλο η φιλοδοξία και άλλο ο εξαναγκασμός.
Στις 10.41 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Ταύρο αρχίζοντας να χαλαρώνουμε και να ελαφραίνουμε από την οξεία υπερδιέγερση που είχαμε υποστεί.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι έχετε το μαχαίρι έχουν και το φρούτο. Στο χέρι σας είναι να το καθαρίσετε καλά, χωρίς να ρίξετε παντού τα ζουμιά, χωρίς να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους άλλους και να το απολαύσετε αντί να το καταβροχθίσετε.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, ασχοληθείτε με εκκρεμότητες που μένουν μετέωρες και θα ανακαλύψετε πόσο χαρισματικά θα τις βγάλετε εις πέρας.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, σκεφτείτε πως η ένταση και η περιπέτεια μπορεί να αγχώνουν, αλλά και ο δισταγμός και η ραθυμία δεν φέρνουν αποτέλεσμα. Δράστε όσο μπορείτε αυτό το διήμερο, προσεκτικά και μεθοδικά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved