H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8/12 έως 10/12

Σελήνη στους Ιχθύες – Σαν μέλι στον ερεθισμένο λαιμό

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8/12 έως 10/12

Μετά από ένα εξωστρεφές και δραστήριο διήμερο θεωρητικής προσέγγισης, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 8/12 στις 10.35 το πρωί, για να μας βάλει στη γυάλα της φαντασίας και της ονειροπόλησης.
Για άλλο ένα διήμερο οι πρακτικές δραστηριότητές μας πάνε στην άκρη, ή γίνονται αναγκαστικά χωρίς πρόθυμη διάθεση.
Στις 3.16 το μεσημέρι η συνάντηση με τον Ποσειδώνα μας διατηρεί σε γαλήνια και ήρεμη διάθεση, προτιμώντας να είμαστε μόνοι χωρίς πολύ κόσμο και κουβέντες, ενώ ως το απόγευμα αποτελεί ιδανικό διάστημα για την αισθητική μας. Καλλιτεχνικές ασχολίες και παρεμβάσεις, αγορές με ρομαντικό στυλ και δημιουργήματα καλαίσθητα γεμάτα έμπνευση, βρίσκουν την πιο κατάλληλη στιγμή τους.
Στις 8.07 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή, μας απομακρύνει από τη σωστή κρίση και τη διάκριση, ενώ δεν βοηθά σε συζητήσεις που χρειάζονται αποφάσεις. Περισσότερο νοσταλγούμε παρά μιλάμε ευθέως.

Στις 9/12 στις 4.33 το πρωί η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα με έντονο συναισθηματισμό, αισθανόμαστε τον πόνο και τις ανάγκες των άλλων, νιώθουμε την ανάγκη της μοιρασιάς υλικής και συναισθηματικής, ενώ ως το απόγευμα το διάστημα προσφέρεται για φιλανθρωπικές κινήσεις και αφοσίωση σε ότι πραγματικά επιθυμούμε.
Στις 5.12 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο δημιουργεί αντιφατικά συναισθήματα με μια Σελήνη που θέλει να στραφεί εσωτερικά και έναν Ήλιο να προτρέπει για εξωτερίκευση.
Η βοήθεια είναι άμεση και έρχεται από την αρμονική όψη με τον Κρόνο, που συντελείται σχεδόν παράλληλα στις 17.53. Η ισορροπία επανέρχεται γρήγορα και η υπομονή και η δεκτικότητα πολλών φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις ανταπόδοσης και αγάπης.
Στις 7.08 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Δία κλείνει το βράδυ μας με μια γλυκιά ικανοποίηση, την οποία αισθανόμαστε βαθιά και ευχόμαστε να μην περάσει γρήγορα αυτή η αίσθηση. Το βράδυ αυτό αναμένεται ευεργετικό, τυχερό, αισιόδοξο και απολαυστικό.

Στις 10/12 στις 8.41 το πρωί η αρμονική όψη με την Αφροδίτη μας παρακινεί για ενέργειες αύξησης των εσόδων μας, συνδιαλλαγές με τράπεζες προς όφελός μας, ασχολία με ομορφιά, περιποίηση και οποιαδήποτε καλλιτεχνική και δημιουργική δραστηριότητα.

Στις 3.07 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Κριό για έντονη και ασταμάτητη δράση και αντίδραση.

Ιχθύες, Σκορπιοί, Ταύροι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι στραφείτε στους εαυτούς σας, ισορροπήστε τις επιθυμίες σας, δημιουργήστε και προσφέρετε τα αποθέματά σας στους άλλος.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες μην δυσανασχετείτε με οτιδήποτε καταστέλλει την ανάγκη σας για περιπέτεια. Χαλαρώστε και εκμεταλλευτείτε ιδιωτικές στιγμές χωρίς εξάψεις.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, μπορείτε να μεταβαίνετε από τη μία κατάσταση στην άλλη σαν άριστοι ακροβάτες στα σχοινιά. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας αυτό το διήμερο σε οτιδήποτε προστάζει το μέσα σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved