H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/12 έως 8/12

Σελήνη στον Υδροχόο – Θέλω να πιάσω ουρανό

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/12 έως 8/12

Ένα ευχάριστο και εξωστρεφές διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 6/12 στις 8.54 το πρωί.
Η καλοπροαίρετη διάθεσή μας, με τη σκανδαλιάρικη χροιά και την ευχάριστη έκφραση, οφείλεται αρχικά στην αρμονική όψη με τον Ερμή στις 12.09 το μεσημέρι, που πέρασε στον παιχνιδιάρη Τοξότη.
Η μέρα από το πρωί ως το απόγευμα προσφέρεται για χαλαρές συζητήσεις απολαμβάνοντας τον καφέ μας κατά προτίμηση με φίλους, φιλοσοφώντας, θεωρητικολογώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις.
Χρήσιμες πληροφορίες μπορεί να έρθουν στα αυτιά μας, ειδήσεις και νέα, ενώ η φιλική διάθεση που επικρατεί μας κοινωνικοποιεί άριστα.
Ότι και να κάνουμε, ακόμα και αν δουλεύουμε σκληρά, θα βρούμε χρόνο να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε την ευδιαθεσία της ημέρας.
Στις 10.58 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το απόγευμα, τονίζει την περιπετειώδη διάθεση της ημέρας και την τάση να πρωτοτυπήσουμε, αφήνοντας πίσω έστω και πρόσκαιρα τη ρουτίνα και τα προβλήματα.
Το βράδυ είναι ιδανικό για έξοδο από το σπίτι και συνεύρεση με φίλους και ανθρώπους που είμαστε σε μια ομάδα ή έχουμε κοινούς στόχους.

Στις 7/12 στις 10.03 το πρωί η μέρα ανοίγει με την αρμονική όψη με τον Ήλιο διατηρώντας την καλή διάθεση, έχοντας όρεξη να ασχοληθούμε με όσα περισσότερα μπορούμε, αλλά να μην καταφέρουμε να τα τελειώσουμε, παρατώντας τα για ένα παρατεταμένο διάλλειμα.
Το χιούμορ και η ειλικρίνεια είναι αυτά που χρωματίζουν και τις δύο αυτές ημέρες χωρίς πλεονάσματα συναισθηματισμού.
Στις 2.10 το μεσημέρι η δυσαρμονική συνάντηση με τον Κρόνο μας φρενάρει στο υπόλοιπο της ημέρας αν έχουμε παρεκτραπεί ή αν έχουμε να φέρουμε εις πέρας κάτι που αναλάβαμε, υπενθυμίζοντάς μας πως καλή η ξενοιασιά και η ανεμελιά, αλλά η συνέπεια οφείλει πάντα να είναι παρούσα.

Στις 8/12 στις 10.35 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες, ανατρέποντας τα σχέδια συνέχισης της εφηβικής εκδρομής μας.

Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Κριοί και Τοξότες απολαμβάνετε ένα θαυμάσιο διήμερο πιλοτάροντας το αεροπλάνο της καρδιάς σας βγαίνοντας και εκτός πορείας, προκειμένου να χαζέψετε όση περισσότερη θέα μπορείτε. Βεβαιωθείτε μόνο για τα καύσιμα αν είναι αρκετά.

Λέοντες, Σκορπιοί και Ταύροι ακολουθείτε το ρεύμα, αλλά πάντα ανησυχείτε για το αν θα σας βγει σε καλό.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθύες αφεθείτε στο ταξίδι και μην κλείνετε τα μάτια στις προκλήσεις και στα ρίσκα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved