Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 4/12 έως 6/12

Με ορίζοντα το όνειρο αλλά και τα μάτια μας... δεκατέσσερα!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 4/12 έως 6/12

Τρία είναι τα επίκαιρα μέτωπα στον ουρανό και το καθένα από αυτά έχει να προτείνει, να επισημάνει ή να μας διδάξει κάτι το διαφορετικό.

Κομμάτια και θρύψαλα
Κατ' αρχήν ο φίλος μας ο Άρης... σταματημό δεν έχει κι αυτήν την φορά, λίγο πριν βγει από την Παρθένο, σχηματίζει μια «κρυφή» αντίθεση με την αστρική Έριδα και μας βάζει να ασχοληθούμε επισταμένως με τα... μικρά!
Όχι τα «πιπίνια», όπως θα ήθελαν πολλοί ή πολλές αλλά με τον μικρόκοσμο που υπάρχει γύρω μας και μέσα μας. Εδώ, τα βασικά μέτωπα είναι δύο, τα μικρόβια και οτιδήποτε «digi», σχετικό δηλαδή με την ψηφιακή τεχνολογία και τις εφαρμογές της.
Κι αν με τα πρώτα μπορούμε να ξεμπερδέψουμε εξοντώνοντας κάθε πιθανή εστία μόλυνσης -ουαί τοις ηττημένοις, αν δεν το πράξουμε- με το «φωτιά στα digit-άδικα» μπορεί να πάμε... κρίμα κι άδικα, αφού πολλά είναι εκείνα που χρησιμοποιούμε καθημερινά και βασίζονται στην ψηφιακή τεχνολογία. Σκεφτείτε για παράδειγμα μια «τρελαμένη» ξυριστική μηχανή, που αποφασίζει να κόψει ό, τι και όπως αυτή θέλει ή ακόμη χειρότερα ένα ανυπάκουο βαρύ μηχάνημα, ένα όχημα ή μια οικοσκευή που θέλει να δοξαστεί ως ο αρχηγός της επανάστασης των ρομπότ εναντίον των ανθρώπων. Κάτι τέτοια βλέπουν οι Καρκίνοι και πλένουν ακόμη στη σκάφη...

Επίσης, επειδή ως γνωστόν ο διάολος έχει πολλά ποδάρια, δεν θέλει και πολύ να πέσουμε επάνω σε -κανονικό- άνθρωπο που έχει βάλει αμέτι-μωχαμέτι να ανακαλύψει τον... υποατομικό κόσμο, μιμούμενος τους τρελούς επιστήμονες του CERN. Η διαφορά είναι βέβαια ότι ψάχνει το «σωματίδιο του Θεού» στην καθημερινότητα μας, κόβοντας και κατακερματίζοντας ότι βρεθεί μπροστά του. Και καλά αν πρόκειται για κοπάνιμα σκόρδου με το γουδοχέρι, με σκοπό ένα θεϊκό «γκιούλμπασι». Τι γίνεται όμως αν θελήσει να εμπλουτίσει το «μενού» με το αυτοκίνητο ή τον υπολογιστή μας;

Αχ, συγκινήθηκα τώρα.... Θυμήθηκα τις επικές στιγμές που σαν παιδί διέλυα σε χρόνο dt ότι έπεφτε στα χέρια μου «για να δω τι έχει μέσα». Τρενάκια, ρολόγια, ραδιόφωνα, στρατιωτάκια αλλά και κούκλες συναγωνίζονταν το μικρότερο μικρό... Δυστυχώς, όσο καλός είναι ο Άρης στο «κόψε» άλλο τόσο σκράπας είναι στο «ράψε» κι έμενα πάντα με τα συντρίμμια...

Η Έρις όμως σχετίζεται και με τα εργασιακά, οπότε αυτές τις ημέρες η περιβόητη εργασιακή ειρήνη πάει περίπατο. Ως αντάλλαγμα βέβαια ο Άρης μας προσφέρει τη δυνατότητα να εντυπωσιάσουμε με μια τσάτρα-πάτρα δουλειά, αποκομίζοντας ενδεχομένως και μεγάλα κέρδη. «Αρπαχτή» λοιπόν μας προτείνει ο επαίσχυντος κι άντε τώρα να πειστούν οι Παρθένοι να ακολουθήσουν. Αντίθετα, οι έτεροι μεταβλητοί -Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες- δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα με αυτό...

Επικοινωνία και διπλωματία
«Διπλωματία είναι η τέχνη να επιτρέπεις στον άλλο να κάνει το δικό σου», είπε κάποτε ο Βρετανός δημοσιογράφος David Frost, εκφράζοντας άψογα το δίπολο Ζυγού-Κριού και επειδή τίποτε δεν υπάρχει χωρίς το αντίθετο του, η Δήμητρα κόντρα στις βουλές του Άρη, επιδιώκει να επιβεβαιώσει την ιδιότητα μας, ως «πολιτικά όντα».
Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο μας ωθεί να γίνουμε περισσότερο κοινωνικοί και συνεργάσιμοι, βγαίνοντας για λίγο από την αυτάρκεια και το καβούκι μας. Και βέβαια δεν είναι δυνατόν να απευθυνθούμε στο εν δυνάμει κοινό μας άπλυτοι, αχτένιστοι κι απεριποίητοι, κρατώντας ρόπαλο και ενδεδυμένοι την λεοντή!

Κόντρα λοιπόν, στον ατομισμό και την «αυθεντικότητα» της εποχής των σπηλαίων, ας επικοινωνήσουμε τις επιθυμίες και τα όνειρα μας, ας μεταδώσουμε τις ιδέες μας κι αν χρειαστεί να παζαρέψουμε το κάτι τις μας, ας το κάνουμε με ένα... φτιασίδι παραπάνω, μήπως και κερδίσουμε τις εντυπώσεις από τους διακεκριμένους συνομιλητές μας. Κι όταν πρόκειται για δούναι και λαβείν, τα πάντα επιτρέπονται στον βωμό της πολιτικής. Τερτίπια, μπλόφες, υπαναχωρήσεις, αυτονόητα ψεύδη και υποτιθέμενες αλήθειες επιστρατεύονται προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος και κανείς δεν κατηγορεί τον άλλον για αυτό.

Είναι ακόμη μια ευκαιρία για όλους μας να προωθήσουμε το έργο μας ή να γνωστοποιήσουμε τις προθέσεις μας στα πέρατα της οικουμένης κι όσο μεγαλύτερη αποδοχή μαζέψουμε, τόσο περισσότερο θα ευχαριστηθεί και η Δήμητρα, δίνοντας μας ακόμη περισσότερες ευκαιρίες.

Ζυγοί και Τοξότες πρωταγωνιστούν σε αυτήν την ευγενή άμιλλα life style και διπλωματίας, έχοντας πολύ καλές πιθανότητες να κλέψουν την παράσταση. Όλοι μας όμως μπορούμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο...

Οδός Ονείρων

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο τροπικός Ερμής ανοίγει λογαριασμό στον Τοξότη, αφήνοντας τον άλλο του εαυτό, τον αστρικό, να παιδεύεται ακόμη με εξακριβώσεις, αποκρυπτογραφήσεις και λογαριασμούς που δεν βγαίνουν. Μπούχτισε πια με όλα αυτά κι έχει επιθυμήσει παιχνίδια, ταξίδια ή εκείνες τις καταπληκτικές και ατέρμονες συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. Και ω του θαύματος, στην πρώτη στροφή... τσουπ... τον περιμένει ο Ποσειδώνας, πρόθυμος να εκπληρώσει κάθε του επιθυμία. Έστω και... στα ψέματα!
Οι εκπρόσωποι των μεταβλητών καλούνται και πάλι πρώτοι να βιώσουν τον κόσμο των ονείρων και των ευχών, έχοντας όμως σε μια άκρη του μυαλού τους ότι ο Ποσειδώνας έχει πολύ ιδιαίτερες αντιλήψεις για τα υλικά αγαθά και τα οικονομικά μεγέθη. Το διαχρονικό μότο του είναι «η ιδιοκτησία είναι κλοπή και η κλοπή ιδιοκτησία», οπότε ας διατηρήσουν τις επιφυλάξεις και την προσοχή τους στο ακέραιο...

Καταφύγιο για όλους μας μπορεί να είναι η καλλιτεχνική έκφραση, η προσφορά αγάπης, οι διαισθήσεις, τα όνειρα, τα οράματα, οι εμπνεύσεις, και όλα εκείνα που για τους πραγματιστές θα κινούνται για πάντα στον κόσμο του αοράτου, γυρεύοντας μάταια την αναγνώριση τους.
Εμείς όμως ξέρουμε ότι στο τέλος θα χαμογελάμε...

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved