H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/12 έως 6/12

Σελήνη στον Αιγόκερω – Η προσήλωση που γίνεται εμμονή

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/12 έως 6/12

Με την έντονη επιρροή της στη νέα της εντυπωσιακή και προτρεπτική φάση, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 4/12 στις 8.50 το πρωί για ένα αντιφατικό διήμερο με πολλά σκαμπανεβάσματα.
Στις 1.08 το μεσημέρι η αρμονική επιρροή με τον Ποσειδώνα μας διατηρεί σε μια φάση αναπόλησης όλων εκείνων των φιλοδοξιών μας που θέλουμε να πραγματοποιηθούν.
Από το πρωί έως το απόγευμα θα ήταν προτιμότερο να είμαστε παθητικοί παρά ενεργητικοί, δίνοντας την ευκαιρία στους εαυτούς μας να κάνουμε έναν απολογισμό των επιθυμιών μας.
Στις 10.38 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το απόγευμα εξάπτει και πάλι την αγωνία και την παρόρμηση θέλοντας να πράξουμε όπως ακριβώς επιθυμούμε χωρίς να υπολογίσουμε τις συνέπειες.

Η συνάντηση με τον Πλούτωνα στις 1.19 μετά τα μεσάνυχτα στις 5/12 πλέον, επιβεβαιώνει ένα εριστικό βράδυ, ανικανοποίητο, με ανυποχώρητες διαθέσεις.
Στις 12.59 το μεσημέρι η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Κρόνο που επηρεάζει από το πρωί, μας επαναφέρει στη σύνεση και στην πειθαρχία.
Το πρωί ως το μεσημέρι είναι ιδανικό διάστημα για να τακτοποιήσουμε υποθέσεις που εκκρεμούν, να οργανώσουμε το πρόγραμμά μας και να προσπαθήσουμε να γεφυρώσουμε χάσματα.
Στις 3.50 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Δία προσδίδει υπερβολή σε όλες τις κινήσεις μας, ενώ το απόγευμα είναι ιδιαίτερα δημιουργικό.
Στις 11.45 το βράδυ η συνάντηση με την Αφροδίτη μας προετοιμάζει από το απόγευμα, δηλώνοντάς μας πως το βράδυ αυτό απαιτεί να συγκεντρώσουμε τις ανασφάλειες, τις αμφιβολίες, τους φόβους και τα ερωτηματικά μας, προσπαθώντας να τα μοιραστούμε με τους αποδέκτες τους όποιοι και αν είναι αυτοί.

Στις 6/12 στις 7.32 το πρωί η αρμονική όψη με τον Άρη μας κάνει ακόμα πιο πρακτικούς ενώ διαδικαστικά θέματα, αγγαρείες και τακτοποιήσεις πάσης φύσεως μας φαίνονται παιχνίδι εκεί όπου άλλοτε θα φαίνονταν βουνό.
Στις 8.54 η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο, αλλά πριν προλάβει να θεωρητικολογήσει θα έχουμε προλάβει να πράξουμε.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι ανακατεύετε τα γεγονότα στη μεγάλη κατσαρόλα μιας συνταγής, που δεν έχετε πετύχει τη γεύση της. Χαλαρώστε και μην γίνεστε εκνευριστικοί.

Παρθένοι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Ταύροι λειτουργείτε θαυμάσια, υποδεικνύοντας και στους άλλους σοφά μονοπάτια και λύσεις.

Υδροχόοι, Λέοντες, Δίδυμοι και Τοξότες είστε τόσο απασχολημένοι με τα δικά σας, που δεν βλέπετε τίποτα γύρω, πέρα από την εμμονή των επιδιώξεών σας. Ωστόσο δεν καταφέρνετε να κάνετε και πολλά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved