Το πάρε-δώσε των άστρων, από 2/12 έως 4/12

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 2/12 έως 4/12

Δευτέρα 2/12

Μάτια και στην... πλάτη!

Σήμερα τίθεται ένα ουσιαστικό θέμα εμπιστοσύνης κι αν δεν είστε εσείς οι... πονηροί που θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν των καταστάσεων με πλάγιο ή κρυφό τρόπο, τότε να ξέρετε ότι κάποιοι γύρω σας κινούνται με ανάλογο τρόπο και γι' αυτό θα πρέπει να έχετε μάτια και στην πλάτη. Γενικά, προνοήστε για την περίπτωση κλοπής και φροντίστε να διασφαλίσετε τα υπάρχοντα σας, χωρίς να τα εκθέτετε σε «αδιάκριτα» βλέμματα. Στον αντίποδα, η ημέρα προσφέρεται για φιλανθρωπικό έργο.

Τρίτη 3/12

Αναγκαίοι περιορισμοί

Η ημέρα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά, ιδιαίτερα σε μια αναπτυξιακή κατεύθυνση, αντίθετα το δέον είναι να επικρατήσουν η εγκράτεια και το πνεύμα λιτότητας. Προτεραιότητα σας λοιπόν θα πρέπει να είναι η κάλυψη -και μόνον- των βασικών αναγκών σας ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια έκτακτα έξοδα που θα... δοκιμάσουν την προνοητικότητα σας. Να είστε επίσης εξαιρετικά επιφυλακτικοί σε οτιδήποτε αφορά ασφαλιστικά συμβόλαια ή χρηματιστηριακές δραστηριότητες.

Τετάρτη 4/12

Το ένα χέρι νίβει τ' άλλο...

Η ημέρα φέρει την σφραγίδα της κοινής προσπάθειας και όσο περισσότερο κινηθείτε με ένα τέτοιο πνεύμα, τόσο θα αυξηθούν και οι πιθανότητες επιτυχίας του όποιου εγχειρήματος σας. Οι πιο τυχεροί μάλιστα θα δουν τις προοπτικές τους να διευρύνονται εντυπωσιακά μέσα από μια συμφωνία. Κατά τα άλλα, σήμερα οι προτεραιότητες έχουν να κάνουν με οτιδήποτε βελτιώνει την κοινωνική εικόνα σας και ίσως είναι σκόπιμο να μην διστάσετε να ξοδέψετε το κάτι τις σας για να την βελτιώσετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved