H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30 έως 2/12

Σελήνη στον Σκορπιό – Ζήτα μου ότι θες, πάρε με όπου θες

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30 έως 2/12

Με την αίσθηση πως όσα περισσότερα διεκδικήσουμε, τόσα περισσότερα θα λάβουμε, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 30/11, για να μας κάνει να περάσουμε ένα αδηφάγο Σαββατοκύριακο από όλες τις απόψεις.
Στις 10.34 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα μας κάνει ονειροπόλους, έχοντας μια νοσταλγική διάθεση και τάση ανίχνευσης και έρευνας. Η μέρα ως το απόγευμα προσφέρεται για εξιχνιάσεις, βόλτες σε μαγαζιά με αντίκες και κάθε τι παλιό και κλασικό, ενώ θα απολαμβάναμε πραγματικά τον καφέ μας σε μέρη που υπάρχει μια αύρα από το παρελθόν.
Στις 11.34 το βράδυ η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το απόγευμα ενισχύει την προηγούμενη διάθεση και το βράδυ μας χαρακτηρίζεται από μυστήριο, μυστικές επαφές και συναντήσεις και επιλογές που περικλείουν μια διάχυτη αισθαντικότητα. Ότι και να κάνουμε επιζητάμε να γεμίσει πλήρως τις αισθήσεις μας.
Την 1/12 η μέρα και ο μήνας ανοίγουν με την επιρροή της συνόδου με τον Κρόνο, προκαλώντας μας ένα ξύπνημα που μοιάζει με υπνοβασία στον ύπνο μας.
Ως το μεσημέρι αισθανόμαστε μουδιασμένοι και ναρκωμένοι χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για δραστηριότητες, ενώ οι τόνοι διατηρούνται χαμηλοί.
Από το μεσημέρι και μετά όμως η διάθεση αλλάζει καθώς στις 3.15 η αρμονική όψη με τον Δία και στις 7.10 το απόγευμα η αρμονική όψη με την Αφροδίτη, μας οδηγούν ως το βράδυ σε μια αναζήτηση κάλυψης των βαθύτερων αναγκών μας.
Η μέρα είναι ιδανική για να ψυχαγωγηθούμε βλέποντας μια ταινία, μια παράσταση, μια έκθεση τέχνης, τρώγοντας σε ένα εστιατόριο, αλλά μόνο με την προϋπόθεση πως το θέαμα και η ατμόσφαιρα θα μας κάνουν να νιώσουμε κάτι εντελώς διαφορετικό και αξεπέραστο.

Στις 2/12 λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 00.38, η σύνοδος με τον Ερμή που επηρεάζει ώρες πριν, κάνει ακόμα πιο έντονη την ανάγκη να διεισδύσουμε σε ότι κάνουμε και όχι απλά να διασκεδάσουμε, αφήνοντας χώρο να διεισδύσει και αυτό μέσα μας.
Στις 3.34 το πρωί η αρμονική όψη με τον Άρη δεν μπορεί να μας διεγείρει περισσότερο και λόγω της περασμένης ώρας, αλλά και λόγω της ήδη υπάρχουσας διέγερσης. Για όσους ξενυχτούν, οι ώρες μετά τα μεσάνυχτα είναι φορτισμένες με ερωτισμό και επιδιώκουν θερμές επαφές.
Στις 8.32 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Τοξότη για τη Νέα της φάση, που ξεσηκώνει ακόμα και τους εντελώς αφημένους στη μοίρα τους.

Σκορπιοί, Ιχθύες, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, επιδιώξτε να απολαύσετε ένα μαγικό διήμερο που θα υπερκαλύψει τις ανάγκες σας και θα φωτίσει τις αδυναμίες σας.

Λέοντες και Υδροχόοι αφήνεστε να σας συνεπάρει το ιδεώδες, το ιδανικό, το συναρπαστικό, το ξεχωριστό, αλλά να θυμάστε πως η δύνη όσο γλυκιά και αν είναι δεν σας φιλοξενεί για πολύ χωρίς να σας ρουφήξει.

Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες και Δίδυμοι κάτι μαγειρεύετε και έχετε σκοπό να το κάνετε τόσο πικάντικο και δελεαστικό, που η μυρωδιά του να προκαλεί παραλήρημα. Είστε έτοιμοι για μεγάλες στιγμές και πιο πολύ άξιοι, να τις χειριστείτε κατάλληλα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved