Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 29/11 έως 3/12

Με συνταγή Ιντιάνα Τζόουνς

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 29/11 έως 3/12

Δράση, αναζήτηση, μυστήριο, ζωντανό παρελθόν, χαμένους θησαυρούς, ηρωικές πράξεις, θεαματικές σκηνές, καταστροφές, έρωτες, πάθη αλλά και άφθονο παρασκήνιο, με κατασκοπία, μπλόφες, απιστίες ή ραδιουργίες... Όλα τα έχει το τρέχον τετραήμερο και... τύφλα να 'χει ο Ιντιάνα Τζόουνς!

Όλα αυτά βέβαια δεν γίνονται χωρίς τον Άρη και με δεδομένη την θέση του στην Παρθένο, οι εκπρόσωποι του ζωδίου αλλά και των έτερων μεταβλητών συνοδοιπόρων (δηλαδή οι Δίδυμοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες), καλούνται να τσεκάρουν πρώτοι το εισιτήριο τους για τον θαυμαστό κόσμο της περιπέτειας.
Μαζί τους θα... ευτυχήσει και κάθε ανυπότακτο ή ανικανοποίητο πνεύμα που πετάει τη σκούφια του για οτιδήποτε συναρπαστικό κι εδώ βέβαια το πρόβλημα είναι για τους απρόθυμους της υπόθεσης που θα προτιμούσαν να απολαύσουν το όποιο υπερθέαμα, αραχτοί μπροστά στην τηλεόραση τους.
Το πιθανότερο είναι να μην τα καταφέρουν, αφού ο Αρούκος θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να μετατρέψει την παράσταση σε... διαδραστική!

Κατ' αρχήν ο φουριόζος φίλος μας, συνεχίζει το «κρυφό» πάρε-δώσε με την αστρική Αφροδίτη, μοιράζοντας διαβατήρια για τον κόσμο του έρωτα, εκεί όπου τα καρδιοχτύπια μπορεί να έχουν τόσο θετικό όσο και αρνητικό πρόσημο.
Καρκίνοι και Αιγόκεροι συμμετέχουν κι αυτοί ολόψυχα στη διαδικασία, έστω κι αν το φινάλε δεν έχει απαραίτητα happy end. Μια ζωή την έχουμε κι αν δεν την γλεντήσουμε, τι θα καταλάβουμε τι θα καζαντήσουμε...

Παράλληλα, ο Άρης, σχηματίζει δύο «κρυφές» όψεις με τον αστρικό Δία (τετράγωνο) και τον τροπικό Ποσειδώνα (αντίθεση), απελευθερώνοντας καντάρια αδρεναλίνης κι ελπίζω όχι κρύου ιδρώτα... Το υγρό και αέριο στοιχείο βρίσκεται σε αναβρασμό και σίγουρα η αναταραχή στην διαφιλονικούμενη θάλασσα της Κίνας, η οποία ήδη βρίθει αεροπλανοφόρων, είναι μια φωτογραφία των δύο συγκεκριμένων όψεων. Μακάρι να μείνουμε μόνον στους λεονταρισμούς και μακάρι επίσης να μην διακτινιστεί το σκηνικό στην ταπεινή επικράτεια μας. Εδώ "παίζουν" τόσο οι Τουρκικές βλέψεις, όσο και τα ναυάγια ή οι ανεπιθύμητες «ναυμαχίες» παρόμοιες με αυτές που βίωσαν πρόσφατα οι κάτοικοι των Δωδεκανήσων. Το ότι μας... ψεκάζουν δεν αποτελεί πλέον είδηση, το θέμα είναι να αρχίσουμε να τους μιμούμαστε, ξεκινώντας ίσως από τα ενοχλητικά μνημονιακά ζωύφια...

Όσο για την καθημερινότητα μας, η αντίστοιχη ενέργεια μπορεί να πάρει διάφορες μορφές σαν τον μυθικό Πρωτέα, ανάλογη ωστόσο μπορεί να είναι και η αντίδραση μας, είτε εξαντλώντας την πονηριά μας, αποπροσανατολίζοντας τον εχθρό, είτε αποκαλύπτοντας τις πομπές του.

Καλούμαστε λοιπόν να ελιχθούμε, να αμυνθούμε ή να δράσουμε αποφασιστικά απέναντι σε συνωμοσίες, ίντριγκες, «αόρατους» κινδύνους, ιώσεις, λοιμώξεις, ποτά «μπόμπες», διαρροές αερίων, υδραυλικά προβλήματα, σφήκες... οχιές, λυσσασμένα σκυλιά κι ότι άλλο κατεβάσει η κούτρα του ανταριασμένου Ποσειδώνα.

Μπορούμε επίσης να αμυνθούμε με καλλιτεχνικές πιρουέτες, χορεύοντας μέχρις εσχάτων, ή να μιμηθούμε τον Χάρι Πότερ με μαγικά και ταχυδακτυλουργίες, ενθουσιάζοντας συνάμα το εσωτερικό παιδί μας. Έτσι θα αφοπλίσουμε ενεργειακά κάποιες από τις δυσάρεστες παρενέργειες της κοσμικής «επίθεσης» που δεχόμαστε.

Όμως τελικά πίσω από τις πιο μαγικές στιγμές των ημερών κρύβεται ο Χείρωνας. Σε τετράγωνο με τον Ήλιο, μας βάζει να αναζητήσουμε τις ρίζες και την καταγωγή φαινομένων ή καταστάσεων του σήμερα. Ο «Αρχαίος» του ζωδιακού αναμοχλεύει το παρελθόν, την παράδοση, την Ιστορία, τους μύθους και τους θρύλους, θυμίζοντας μας με νοσταλγία και δάκρυα στα μάτια ότι πολλά πρόσωπα και πράγματα θα είναι αιώνια δεμένα μεταξύ τους, εξ αιτίας της κοινής καταγωγής τους.
Παράλληλα στρέφει το ενδιαφέρον μας σε οικογενειακά θέματα και την φροντίδα του σπιτιού, δίνοντας μας μια λαμπρή ευκαιρία να κτίσουμε την θαλπωρή των εορταστικών ημερών που έρχονται.

Εδώ οι εκπρόσωποι των μεταβλητών (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) έχουν και πάλι τον πρώτο λόγο συνοδευόμενοι από όσους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς ή Υδροχόους έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 15η μοίρα του ζωδίου τους.

Κλείνοντας, να επισημάνω ότι εκτός από όλα τα παραπάνω οι ημέρες αυτές φέρουν επίσης και την σφραγίδα της Ηλιακής έκλειψης του Νοεμβρίου, αφού η διέλευση της Σελήνης από τον Σκορπιό (το Σάββατο και την Κυριακή) θα ενεργοποιήσει την δυναμική της. Μην απορήσετε λοιπόν αν μας θυμηθεί ξαφνικά ο Πλούτωνας με τα... Πλουτωνάκια του, θέτοντας το ορόσημο ενός ακόμη τέλους που θα αρέσει μόνον στους κατ' επάγγελμα μηδενιστές. Εδώ το στοίχημα που καλούμαστε να κερδίσουμε είναι αυτό της αναγέννησης, έστω και μέσα από έναν επώδυνο «τοκετό».

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved