Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 2 έως 4/5

Η Σελήνη στον Ταύρο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 2 έως 4/5

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerina


Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα διήμερο που θύμιζε ξέφρενη κούρσα σε τρενάκι full high speed στο λούνα παρκ, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Ταύρου σήμερα 2/5 στις 8:58 το πρωί, για να κατευνάσει τη διάθεση και τις αισθήσεις. Από την εγρήγορση στην πλήρη χαλάρωση, η μέρα μοιάζει με πυρετό που κατέβηκε με ισχυρό αντιπυρετικό.

Το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 10:17 το πρωί εκλεπτύνει τη διάθεση για ροπή προς τις τέχνες, τη διακόσμηση και γενικότερα προς οτιδήποτε δεν δημιουργεί εντάσεις και εξάψεις. Οι ρυθμοί κυμαίνονται σε βήματα χελώνας αλλά αποτελεσματικότερα από τα μεγάλα πηδήματα του λαγού. Νοιαζόμαστε για τους άλλους σκύβοντας στα προβλήματά τους, προτείνοντας χαλαρές και καλογυμνασμένες κινήσεις.

Από το απόγευμα η επιρροή του τριγώνου με τον Πλούτωνα, που κορυφώνεται στις 23:38 το βράδυ, μας μεταμορφώνει σε ήρεμες δυνάμεις, που η ισχύ τους έχει τεράστιο συναισθηματικό απόθεμα, το οποίο και μοιράζουμε με γνώμονα τη διαίσθηση και τη σύνεση. Η ανθεκτικότητα που μας χαρίζει η Σελήνη στον Ταύρο, δίνει την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πρακτικά και συναισθηματικά ζητήματα. Αυτό σημαίνει πως είναι ευκαιρία να μαζέψουμε τα χαλιά και να τα ανεβάσουμε στο πατάρι ή να κάνουμε σαφές στους άλλους πως η ώρα του παιδιού έχει λήξει και πως η επίδειξη ωριμότητας είναι επιτακτική προϋπόθεση για μια αίσια συνέχεια.

Την επόμενη μέρα 3/5 η σύνοδος με τον Ήλιο στις 9:51 το πρωί συνοδεύεται από τη Νέα Σελήνη, που η επιρροή της θα είναι τόσο ευχάριστη όσο και το μαγευτικό άρωμα των λουλουδιών, που πλαισιώνουν ακόμα το μαγιάτικο στεφάνι μας. Η χιαστί όψη με τον Κρόνο που προηγείται στις 8:22 το πρωί, ίσως παγιδέψει τα σχέδιά μας που ξεδιπλώνονται μεθοδικά με τη Νέα Σελήνη. Έχουμε όλη την ημέρα μπροστά μας για να φτερουγίσουμε ως τις βαθιές εσωτερικές φωλιές μας και να κουρνιάσουμε τις επιθυμίες μας με αποφασιστικότητα και σιγουριά, μέχρι να προσγειωθούμε ξανά στην καθημερινότητα. Ιδανική μέρα για έναρξη δίαιτας ενόψει καλοκαιριού, ή οποιασδήποτε απόφασης που αφορά τον μεταβολισμό μας.

Στις 4/5 η Σελήνη περιπλανιέται στο ζώδιο του Ταύρου χωρίς συναπαντήματα, εκφράζοντας τη στοργικότητα και τη ζεστασιά της γήινης φύσης της αλλά και την κτητικότητα και εμμονή προς τα αποκτήματά της. Στις 20:10 το βράδυ θα επισκεφτεί το ζώδιο των Διδύμων στο οποίο θα εξωτερικεύσει τα θέλω της με τον πιο διασκεδαστικό και θορυβώδη τρόπο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved