H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28 έως 30/11

Σελήνη στον Ζυγό – Τα δίνω όλα για να μείνουν όσα πραγματικά επιθυμώ

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28 έως 30/11

Ένα διήμερο έντονων προσδοκιών, φιλοδοξίας, υπερβολής και διογκωμένου συναισθήματος είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό, σήμερα 28/11 ακριβώς τα μεσάνυχτα.
Στις 11.43 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ήλιο ανοίγει την ημέρα με ανεβασμένη διάθεση και τάση να κάνουμε πολλά. Άκρως καλλιτεχνικοί, δημιουργικοί, ανιχνευτικοί και περιπετειώδεις, με συναισθήματα συγκατάβασης και τάση συμφιλίωσης με τα πάντα και τους πάντες, η μέρα κυλάει ως το μεσημέρι σαν βούτυρο πάνω στο ψωμί, που επιθυμούμε να καταβροχθίσουμε αχόρταγα.
Στις 4.09 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 6.42 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα ξεσηκώνουν θύελλα συναισθημάτων τα οποία αναμένονται έντονα ανατρεπτικά. Η τάση που επικρατεί ως το βράδυ είναι αυτή της αναδιαμόρφωσης με σκοπό να μεταμορφώσουμε οτιδήποτε επιθυμεί ο καθένας. Είτε πρόκειται για μια αλλαγή στο χώρο, είτε για μια πρωτότυπη διακόσμηση, είτε για ένα ξεκαθάρισμα με συντρόφους και συνεργάτες ή οικεία πρόσωπα, από το απόγευμα και μετά η υπερδιέγερση θα είναι έντονη.

Στις 29/11 στις 11.55 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Δία και λίγο αργότερα στις 1.14 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη, καθιστούν ολόκληρη την ημέρα μια σαίτα υπερβολής που πετάει πάνω από τα κεφάλια μας.
Η Σελήνη σε παρεμβολή με την αντίθεση Αφροδίτης – Δία και τον Δία σε ανάδρομη φορά, αυξάνει το συναισθηματικό μας υπόβαθρο, με σκοπό να το διογκώσει πολύ.
Φιλοδοξίες, επιθυμία για αγορές, τάση να διασκεδάσουμε μέχρι κατάχρησης, επιθυμία για διαβεβαιώσεις, για πάσης φύσεως απολαύσεις, ερωτική διάθεση, σπατάλη χρημάτων, είναι τα κυριότερα που μπορούν να μας παρασύρουν.
Ό, τι κάνουμε αυτήν την ημέρα το κάνουμε σε υπερθετικό βαθμό, αισθανόμενοι πως λυτρωνόμαστε έστω και πρόσκαιρα από ένα βάρος, αρκεί να μην φτάσουμε να προσθέσουμε άλλο ένα με την ασυδοσία που μας διέπει.
Η μέρα μπορεί να είναι εξαιρετική για πολλούς, ενώ για άλλους να φέρει αναπάντεχα προβλήματα.

Στις 30/11 στις 6.03 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό για να φρενάρει τους ρυθμούς μας, αλλά όχι και για να τους σταματήσει.

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, ξεδώστε γιατί δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς, αλλά φυλάξτε τα νώτα σας από υπερβολικές κινήσεις που ίσως πληρώσετε πανάκριβα.

Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι και Λέοντες, εκμεταλλευτείτε αυτό το διήμερο για να κάνετε όσα μέχρι τώρα στριφογύριζαν νυσταγμένα μέσα σας.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, κινηθείτε ενθυμούμενοι τη ρήση «Καλύτερα να λείπεις, παρά να περισσεύεις».

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved