Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 27 έως 29 Νοεμβρίου

Όαση χαράς και φρεσκάδας

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 27 έως 29 Νοεμβρίου

Να λοιπόν που μέσα στις αντίξοες συνθήκες των καιρών -από Πλούτωνα σε Ουρανό κι από Ουρανό σε Κρόνο το πάμε- μπορεί να υπάρχουν και καλά νέα...
Η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Δίας συγκροτούν ένα σχήμα αισιοδοξίας, τύχης αλλά και ευκαιριών.

Το πλανητικό σκηνικό των ημερών θυμίζει ταλαίπωρους ταξιδιώτες της Σαχάρα που μετά από ατέλειωτη ξεραΐλα, διαρκείς αντικατοπτρισμούς και διαδοχικά συναπαντήματα με φίδια σκορπιούς φθάνουν επιτέλους σε μια πραγματική όαση. Εκεί τους περιμένουν του κόσμου τα καλά, άφθονη σκιά, νερό, χουρμάδες και -οποία έκπληξις- τα καυτά μπαλέτα Σιμούν που σκαρώνουν στο άψε-σβήσε μια εντυπωσιακή τελετή υποδοχής με αμανέδες και τσιφτετέλια.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί, Ταύροι, Σκορπιοί, Τοξότες, Δίδυμοι αλλά και τυχεροί... ξέμπαρκοι των υπόλοιπων ζωδίων προστρέχουν πρόθυμα για να απολαύσουν τα αγαθά, που η τύχη έφερε στο δρόμο τους.

Στα στρωμένα τραπέζια πέρα από το άφθονο τσάι με μέντα, κυριαρχούν οι τοπικές σπεσιαλιτέ: Φακές, φάβα, κάπαρη, ντολμαδάκια, koubba (κεφτεδάκια), σις κεμπάπ, σις ταούκ (με κοτόπουλο) και βέβαια το παραδοσιακό mensaf, αρνάκι με πιλάφι και αμύγδαλα.

Ο ευτραφής σεΐχης Αλ Καβούρ, αρχηγός της όασης και μακρινός απόγονος του Δία σύμφωνα με τις τοπικές δοξασίες, δεν φείδεται παροχών, τιμώντας την παραδοσιακή φιλοξενία της φυλής του. Τα κεράσματα και τα δώρα δεν έχουν τελειωμό αλλά η έκπληξη των ταξιδιωτών γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν αντιλαμβάνονται ότι σε όλη την έκταση της όασης παρέχεται δωρεάν Wi-Fi!
-Ξεχάστε αυτά που ξέρατε για την έρημο... Την σήμερον ημέρα οι βεδουΐνοι είναι αρκούντως δικτυωμένοι...
Τους λέει περήφανα ο Αλ Καβούρ, συμπληρώνοντας χαμηλόφωνα... Και διαπλεκόμενοι, βεβαίως, βεβαίως...

Στο βάθος ακούγονται ενθουσιώδεις φωνές και κραυγές -ανδρικές ως επί το πλείστον- που τραβούν την προσοχή των συνδαιτυμόνων. Γρήγορα μαθαίνουν ότι πρόκειται για τις καθημερινές καμηλοδρομίες που προσφέρουν πλούσια κέρδη σε όσους μαντέψουν σωστά την νικήτρια Δρομάδα. Τοξότες και Δίδυμοι δεν χάνουν την ευκαιρία κερδίζοντας έναν σκασμό χουρμάδες...

Φυσικά, κάποια στιγμή το γλέντι φθάνει στο τέλος του, αφού το ζωδιακό καραβάνι πρέπει να συνεχίσει την πορεία του στην καυτή έρημο. Όλοι λοιπόν φορτώνονται τα μπαγκάζια τους, ευχαριστούν τον Αλ Καβούρ και ξεκινούν φρέσκοι και ανανεωμένοι την δύσκολη πορεία τους. Όλοι; Σχεδόν, αφού μερικοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι, γοητευμένοι από τα πλούσια ελέη των ντόπιων αποφάσισαν να παραμείνουν για πάντα στην όαση, μαζί με τούς εκλεκτούς της καρδιάς τους!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved