Αστρολογική επικαιρότητα, 26/11

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 26/11

«Δεν είμαι πελάτης, είμαι πολίτης... Έχω κάθε δικαίωμα να λέω την άποψη μου»

Ο Νότης Σφακιανάκης με Ήλιο, Άρη στον σκληρό και καυστικό Σκορπιό και Ερμή στον Τοξότη ξέρει να προκαλεί. Αρκετές φορές μάλιστα τεκμηριωμένα, αφού αν και ο Ερμής του βρίσκεται σε θέση αδυναμίας (αιτία για να χάνει το μέτρο σε όσα λέει), εντούτοις είναι στη μοίρα της υπέρτατης ισχύος. Τα όσα δήλωσε για τη Χρυσή Αυγή ήταν αιτία για μια θύελλα αντιδράσεων και μόνο που δεν τον λιθοβόλησαν... γιατί είπε τη γνώμη του. Ακραίες, εξτρεμιστικές, προσωπικές ή αντισυστημικές, σωστές ή λαθεμένες (ο κάθε ένας μπορεί να τις χαρακτηρίσει όπως θέλει) ήταν όμως οι απόψεις του. Προς τι οι τόσες αντιρρήσεις κι οι εκδηλώσεις μίσους; Να θυμίσουμε ότι στα Σεληνιακά Φαινόμενα Νοεμβρίου γράφουμε, «οι πεποιθήσεις και τα πιστεύω κάποιων δεν γίνονται αποδεκτά και θα υπάρξει μίσος και βία».

Πριν καν ξεκινήσει, σταμάτησε

Για τα πολιτικά δεν χαλάνε μόνο φιλίες, γάμοι, προξενιά και συνοικέσια, χαλάνε και οι καλλιτέχνες τις συνεργασίες τους. Η Δέσποινα Βανδή μετά τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη υπέρ της Χρυσής Αυγής αποχώρησε από το σχήμα του νυχτερινού κέντρου στο οποίο θα εμφανίζονταν από κοινού. Με το διελαύνοντα Ποσειδώνα σε τετράγωνο με τον Άρη της φαίνεται πως η ενέργειά της αυτή ήταν περισσότερο μια τροπή σε φυγή μπροστά σε μια απειλή που σκέφτηκε (Άρης στον Τοξότη) παρά ένιωσε και το πιθανότερο είναι ότι θα διχάσει και θα μπερδέψει. Βρες μπας και έκαναν τη συμφωνία με Ερμή ανάδρομο;

Βάλε και εσύ μια κουκούλα μπορείς

«Μη γίνεις Νότης, γίνε της εφορίας καταδότης» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος χειμερινής επιθεώρησης, αφού τα όσα μηχανεύεται το Υπουργείο Οικονομικών για να αυξήσει τα έσοδα του κράτους στερούνται σοβαρότητας. Με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα στην 2η μοίρα η οικονομία μέρα με τη μέρα βουλιάζει όλο και περισσότερο και το κράτος, αντί για λύσεις, συνεχίζει τα οικονομικά τερτίπια. Αμοιβή 10% θα δίνεται σε όσους καταγγέλλουν φορολογικά αδικήματα, ώστε όπως υποστηρίζει η κυβέρνηση να παταχθεί η φοροδιαφυγή και να τονωθεί η αγορά. Το κράτος όσο και οι έμποροι της αγοράς αμφιβάλλω αν θα δουν καμία διαφορά προς τα πάνω στο ταμείο τους. Ωστόσο το συγκεκριμένο μέτρο πιθανόν να γίνει η χαρά κάθε απατημένης ή πληγωμένης συζύγου για να βγάλει το άχτι της στον πρώην της.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved