H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 25/11

Σελήνη στον Λέοντα - Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρουμε να τη ζούμε

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 25/11

Ένα μοιρασμένο σε διάθεση θα είναι το Σαββατοκύριακο είναι αυτό που ακολουθεί, με τη Σελήνη να περνάει στον Λέοντα σήμερα 23/11 στις 1.58 μετά τα μεσάνυχτα.
Στις 3.49 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ήλιο που μόλις έχει περάσει στον Τοξότη, συντελείται σε ώρες που συνήθως κοιμόμαστε, αλλά για όσους ξενυχτούν, αυτό το βράδυ αναμένεται λαμπερό και πολύχρωμο.
Προγραμματίστε μια έξοδο από το σπίτι με αγαπημένα πρόσωπα, διασκεδάστε με την ψυχή σας, ξεχάστε λίγο τη μιζέρια και την απομόνωση και παραδοθείτε στη χαρά, την ανεμελιά και τη μεγαλοπρέπεια αυτής της επιρροής.
Το πρωί η διάθεση θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα, πολλές δημιουργικές ασχολίες θα μας περιβάλλουν, ενώ η τάση μας είναι να επεκταθούμε σε ότι ορίζουν οι επιθυμίες μας.
Στις 7.48 το βραδάκι, η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από νωρίς το απόγευμα μας εξωθεί σε πρωτότυπες καταστάσεις, επιθυμώντας να περάσουμε ξεχωριστά το Σαββατόβραδό μας. Ότι και να κάνουμε κάτω από την επιρροή αυτής της όψης θα το ευχαριστηθούμε από καρδιάς, ενώ θα ήταν ιδανικό να δούμε μια θεατρική παράσταση, μια ταινία στον κινηματογράφο, ή μια ξεχωριστή έκθεση τέχνης.

Στις 24/11 η διάθεση αλλάζει σαν έκτακτο καιρικό φαινόμενο και ο καθαρός ουρανός σκοτεινιάζει.
Στις 6.02 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή ανοίγει την ημέρα με σκέψεις ανήσυχες που το βάθος τους είναι απύθμενο και ριζωμένο στο παρελθόν. Παρόλο που ο Ήλιος στον Τοξότη κάνει τα πάντα για να παρασύρει τη σκέψη μας σε πιο αισιόδοξες διαδρομές, οι συζητήσεις μας θα είναι στενόχωρες.
Η επιβεβαίωση αυτού έρχεται στις 10.58 το πρωί από τη δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο, που θα αφήσει το στίγμα της όλη την υπόλοιπη ημέρα.
Η Σελήνη δεν συναντά άλλους πλανήτες στο διάβα της έως τις 25/11 στις 2.11 το μεσημέρι, που θα περάσει στην Παρθένο. Αυτό σημαίνει πως η Κυριακή θα είναι μια μυστήρια μέρα, γεμάτη ανασφάλεια, που όμως μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη αν κρατήσουμε τις ανησυχίες μας και δεν τις μετατρέψουμε σε παράπονα και απαιτήσεις.

Λέοντες, Σκορπιοί, Ταύροι και Υδροχόοι, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται το Σάββατο και φανείτε μεγαλόψυχοι και εγκρατείς την Κυριακή.

Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες και Δίδυμοι, πετάτε στα σύννεφα, είστε δημιουργικοί, ανοιχτόκαρδοι και ενθουσιώδεις, απολαμβάνοντας ένα όμορφο και δημιουργικό Σαββατοκύριακο .

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, κατευθύνεστε από τις διαθέσεις των άλλων, το πρόβλημα όμως είναι πως ανταποκρίνεστε το ίδιο και στις θετικές και στις αρνητικές. Πρωτοτυπήστε αναλαμβάνοντας μια πρωτοβουλία.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved