Το πάρε-δώσε των άστρων, από 14/11 έως 17/11

Ένας καθημερινός οδηγός για όλες τις οικονομικές σας δραστηριότητες

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 14/11 έως 17/11

Πέμπτη 14/11

Ανατροπές και αναπάντεχα

Αν ακολουθήσετε την πεπατημένη στην οικονομική σας πολιτική, κινδυνεύετε να βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Αντίθετα, κάνοντας τα πράγματα με τον... δικό σας τρόπο και «κτυπώντας» εκεί που δεν το περιμένει κανείς, μπορείτε να ωφεληθείτε άμεσα. Πάντως η ημέρα δεν συστήνεται για αγορές συσκευών και γενικότερα ηλεκτρικών ή ηλεκτρονικών συσκευών. Όσον αφορά τις ζημιές ενδέχεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα για την αποκατάσταση μιας τεχνικής βλάβης.

Παρασκευή 15/11

Με τα λεφτά των άλλων

Αν ψάχνετε για χρηματοδότες ή εγγυητές, η ημέρα είναι κατάλληλη, αρκεί βέβαια να μην «ξεπουληθείτε» για ένα κομμάτι ψωμί... Μπορείτε ακόμη να ρυθμίσετε κληρονομικές, ασφαλιστικές ή φορολογικές υποθέσεις, διεκδικώντας ένα... εξαιρετικό μπόνους. Στον αντίποδα, πολλά μπορεί να χαθούν εξ αιτίας μιας αυτοκαταστροφικής συναισθηματικής εμμονής. Όσον αφορά τις καθημερινές συναλλαγές και τις αγορές σας, προηγείται οτιδήποτε τονίζει την σεξουαλικότητα σας, ενώ καλό είναι να τσεκάρετε τρόφιμα και καλλυντικά για τυχόν αλλοιώσεις.

Σάββατο 16 και Κυριακή 17/11

Το μεγάλο κόλπο

Το διήμερο προσφέρεται για κινήσεις υψηλού ρίσκου, οι οποίες στους πιο τυχερούς μπορεί να φέρουν μεγάλα κέρδη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό ωστόσο έχει και τους... αστερίσκους του αφού όπως γνωρίζετε τα λεφτά πάνε στα λεφτά, οπότε καλό είναι να μην ξανοιχτείτε θυσιάζοντας όλες τις οικονομίες σας παρασυρμένοι από μια αμφίβολη προοπτική. Επίσης, την ίδια στιγμή οι απανταχού κερδοσκόποι θα επιχειρήσουν το δικό τους «μεγάλο κόλπο» το οποίο ενδεχομένως θα δημιουργήσει νέα δεδομένα σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Ας έχετε τον νου σας λοιπόν...


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved