Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 13 έως 15 Νοεμβρίου

Tελικά από όλη αυτήν την αναμενόμενη αναμπουμπούλα, όλο και κάτι καλό θα βγει.

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 13 έως 15 Νοεμβρίου

Οι τυφώνες είναι... μεταδοτικοί!

Και πως να μην είναι όταν οι Ουρανοπλουτωναίοι έχουν πάρει αμπάριζα κάθε πλανήτη και βράχο του Διαστήματος, σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης στους λάτρεις της περιπέτειας;
Βέβαια, άλλο είναι να βλέπεις το «Όλα Χάθηκαν» με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ κι άλλο να το ζεις...

Μετά την συνδιάσκεψη κορυφής με τον Άρη, η οποία φοβέρισε τη γη με τυφώνες, αστροπόβροντα, πτώσεις και καθιζήσεις, σειρά έχουν ο Ερμής και η Αφροδίτη, που ευρισκόμενοι στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, σκάνε δυό-τρία χαμόγελα στα «βουβάλια» και παίζουν τα ρέστα τους. Μήπως τους καλοπιάσουν δηλαδή και περάσουν αβρόχοις ποσί τον κάβο που τους έλαχε και γλιτώσουμε κι εμείς τα πολλά-πολλά στα αισθηματικά μας και την επικοινωνία μας.

-Τι γλυκός που είσαι Πλουτωνάκο μου, αναφωνεί με νάζι η «Ωραία». Πω πω μαύρισες κι άλλο αστέρι μου, κατραμόκουκλος έγινες! Και βάζοντας τα μεγάλα μέσα, συμπληρώνει με τσαχπινιά: Δεν πιστεύω να είναι εδώ γύρω η Περσεφόνη; Γιατί κοίτα τι σέξι εσώρουχα φόρεσα για σένα!

Την ίδια στιγμή ο έρμος ο Ερμής προσπαθεί να σώσει τα άσωστα:

-Τι χαμπάρια από τους εξωγήινους, ω.... φφφανταστικέ Ουρανέ; Είσαι για μια Οδύσσεια του Διαστήματος στα γρήγορα;
«Μάταιες ελπίδες τέτοιες μην καταδεχτείς...», απαντά από το υπερπέραν ο Κ. Καβάφης.

Τσιλιβήθρες θα πεθάνετε! Μουγκρίζουν με μια φωνή οι Ουρανοπλουτωναίοι κι αρχίζουν να εξαπολύουν σωρηδόν ανισορροπίες, ανατροπές και μηδενισμούς.
Ξαναμμένοι και φρέσκοι όπως είναι από την τιτανομαχία με τον Αρούκο, έχουν προπονηθεί στις κοσμικές βαρβαρότητες κι ετοιμάζονται να κάνουν μια χαψιά όλα αυτά που ποθεί ένας απλός και μέσος άνθρωπος, με μια λέξη την... ησυχία μας!

Οι εκπρόσωποι των παρορμητικών ζωδίων έχουν ξανά την τιμή να είναι πρώτοι στην προτίμηση των δύο «μεγάλων». Έτσι λοιπόν, ξεκινώντας από τα ερωτικά και φθάνοντας στην καθημερινότητα μας, το πρώτο πιάτο περιλαμβάνει Καρκίνους με extreme εμπειρίες που δεν θα τολμήσουν να πουν ούτε στην μάνα τους, καρδιακά τριχοτομημένους Ζυγούς, Αιγόκερους με κουρελιασμένες αρχές και Κριούς σε Διονυσιακή φάση να παριστάνουν τις μαινάδες.

Οι πιο κουλτουριάρηδες μάλιστα, τραγουδούν εν χορώ την «Μαύρη Φορντ» από την Οδό Ονείρων του Μάνου Χατζιδάκη:

Πάλι ξανά, μες στη μικρή πλατεία,
φτάνει η Φόρντ που τελείωνε στα τρία!
Εγώ είχα γίνει μια μικρή κυρία
και μου ζητάει μια καινούργια ιστορία.

Αχ τι κακό, άχ τι κακό!
Μέσα στη Φόρντ ένα βράδυ μαγικό!
Αχ τι κακό, άχ τι κακό!
Έχασα κάτι που το είχα φυλαχτό.

Ανάλογο αναμένεται να είναι το κλίμα και για τους εκπροσώπους των υπόλοιπων οκτώ ζωδίων, με τους Παρθένους και τους Ιχθύες πρωτίστως, να ονειρεύονται τη γαλήνη μέσα στην τρικυμία. Όσο να 'ναι δεν είναι εύκολο να κουμαντάρουν τον Άρη που γυροφέρνει ακόμη στα μέρη τους.

Ωστόσο, τελικά από όλη αυτήν την αναμενόμενη αναμπουμπούλα, όλο και κάτι καλό θα βγει. Κι αν χάσουμε τον έλεγχο, αν πονέσουμε ή δούμε να καταρρέουν μέσα σε μια στιγμή σχέδια ή προσδοκίες ετών, ένα είναι βέβαιο: Αυτό που θα μείνει στο τέλος θα είναι η αλήθεια μας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved