Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11/11 έως 13/11

Σελήνη στους Ιχθύες – Ραντεβού στην όαση

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11/11 έως 13/11

Ένα διήμερο ψυχολογικής και οργανωτικής όασης είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες, σήμερα 11/11 στις 4.37 το πρωί.
Μέσα σε ένα βαρύ πλανητικό σκηνικό ας επωφεληθούμε από αυτό το διήμερο, έτσι ώστε να αξιολογήσουμε τα συναισθήματά μας χωρίς εγωισμούς και να βάλουμε μια τάξη στο καθημερινό μας πρόγραμμα σε όλα τα επίπεδα.
Στις 8.58 το πρωί η μέρα αρχίζει με την αρμονική όψη με τον Ερμή να βρίσκεται σε στάση για την ευθεία πορεία του. Επειδή όμως δεν έχει επιστρέψει ακόμα, μην εκπλαγείτε αν σας συμβούν διάφορα ευτράπελα και σε ότι κανονίζετε συναντάτε εμπόδια.
Η πραγμάτωση των σχεδίων και του προγράμματός μας είναι πολύ αμφίβολο να γίνει χωρίς ταλαιπωρία, εφόσον στις 9.04 η σύνοδος με τον Ποσειδώνα μας αποσυντονίζει και μας κάνει αφηρημένους και ασυνάρτητους ως το μεσημέρι.
Στις 2.46 το μεσημέρι η αρμονική όψη με την Αφροδίτη μας φτιάχνει τη διάθεση και μας απελευθερώνει ως το βραδάκι από αρνητικές σκέψεις.
Στις 9.29 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα παρασυρμένη και από την ευνοϊκή επιρροή της Σελήνης – Αφροδίτης, μπορεί να οδηγήσει πολλούς σε ένα μαγικό βράδυ, γεμάτο αισθησιασμό, πάθος και λαγνεία.

Στις 12/11 στις 6.45 το πρωί η αρμονική όψη με τον Κρόνο χρειάζεται επιφυλακτικότητα, εφόσον λίγο αργότερα στις 8.56 η αντίθεση με τον Άρη, μας χαλάει τα ειρηνικά σχέδια ως το μεσημέρι, προκαλώντας αναταραχές. Για να αποφύγουμε αυτόν τον μικρό σκόπελο και να απολαύσουμε την ημέρα μας, θα πρέπει αυτό το διάστημα αν βρούμε το παραμικρό εμπόδιο, να μην προσπαθήσουμε να επικυρώσουμε τίποτα μα τίποτα, ακόμα και το εισιτήριό μας!
Στις 4.22 το μεσημέρι και λίγα λεπτά αργότερα στις 4.33, η παράλληλη αρμονική επιρροή με τον Ήλιο και τον Δία, κλείνει την ημέρα την αίσθηση της πληρότητας, της αρμονίας, της ονειροπόλησης και της ελπίδας πως όλα θα πάνε καλά και ορισμένους τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα.

Στις 13/11 στις 9.40 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Κριό για να μας στερήσει πολλά από όσα μας χάρισε στην προηγούμενη θέση της.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι εκμεταλλευτείτε ένα διήμερο στο οποίο όταν τελειώσει θα έχετε κάνει κάτι για το οποίο θα φοράτε ένα τεράστιο χαμόγελο στο στόμα.

Ζυγοί και Κριοί να είστε σε ετοιμότητα και μην επαναπαύεστε, προχωρώντας με σίγουρα βήματα χωρίς παρορμητισμούς.

Λέοντες και Υδροχόοι μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και στους άλλους.

Τοξότες και Δίδυμοι, η ζωή είναι όντως ωραία, αλλά μην γίνεστε χειριστικοί. Μην πιέζετε καταστάσεις και κάντε υπομονή, να φανούν όλα όπως πραγματικά είναι.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved