Το πάρε-δώσε των άστρων, από 11/11 έως 13/11

Ένας καθημερινός οδηγός για όλες τις οικονομικές σας δραστηριότητες

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 11/11 έως 13/11

Δευτέρα 11/11

Με οδηγό τη διαίσθηση

Φροντίστε να μην αγνοήσετε την εσωτερική φωνή σας ιδιαίτερα όταν αυτή σας προειδοποιεί ότι «κάτι δεν πάει καλά». Αντίστοιχα μπορεί να ωφεληθείτε καθοδηγούμενοι από την «μύτη» σας. Από εκεί και ύστερα, οι τυχεροί της υπόθεσης θα λάβουν μια δωρεά, ενώ στον αντίποδα οι πιο... αφηρημένοι κινδυνεύουν να απολέσουν χρήματα ή κάποια σημαντικά οικονομικά έγγραφα. Αν πάντως τύχει και ακυρωθεί κάποια προγραμματισμένη δραστηριότητα σας, είναι μάλλον για καλό.

Τρίτη 12/11

Αξιοποιείστε τις ευκαιρίες

Η ημέρα ενδέχεται να αποδειχθεί εξαιρετικά τυχερή για κάποιους, ενώ προσφέρεται για μια σημαντική έναρξη δραστηριότητας με οικονομικό ενδιαφέρον. Καλό είναι λοιπόν να μην... τεμπελιάσετε, εξαντλώντας τις πιθανότητες σας για μια επιτυχία. Μην διστάσετε επίσης να ζητήσετε βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπό, αφού σήμερα οι διαθέσεις είναι πιο large. Όσον αφορά τους... καθ' έξιν τυχερούς, θα διαπιστώσουν για μια ακόμη φορά ότι η τύχη τους δουλεύει ακόμη κι όταν κοιμούνται!

Τετάρτη 13/11

Απλώστε μέχρι εκεί που φτάνετε

Το οικονομικό κλίμα εξακολουθεί να είναι θετικό, τουλάχιστον όσον αφορά τις προοπτικές μιας επένδυσης ή πρωτοβουλίας. Να θυμάστε πάντως ότι «τα λεφτά πάνε στα λεφτά», γι αυτό αν δεν ανήκετε στο σχετικό... κλαμπ, μην ορέγεστε λαγούς με πετραχήλια και κινηθείτε στα πλαίσια των ορίων σας. Την ίδια στιγμή καλείστε να διερευνήσετε τις κρυφές παραμέτρους μιας υπόθεσης που σας απασχολεί, μια διαδικασία η οποία μπορεί να σας οδηγήσει στην ανακάλυψη ενός «θησαυρού», με την μεταφορική έννοια του όρου κυρίως.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved