Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/11 έως 11/11

Σελήνη στον Υδροχόο – Το κατά βάθος αλεπού, καταρρίπτεται

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/11 έως 11/11

Καθώς το επερχόμενο πλανητικό σκηνικό έχει αρχίσει ήδη να μυρίζει μπαρούτι, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 9/11 στις 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, για ένα διήμερο ψυχολογικά μουντό, ακόμα και μέσα στις ενθαρρυντικές διαλείψεις του.

Στις 6.09 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον ανάδρομο Ερμή, κάνει το Σάββατό μας ένα πανηγύρι ασυνεννοησίας, διαπληκτισμών, διαφωνιών και παρερμηνεύσεων, με την αντισυμβατική αυτή Σελήνη να κοντραρίζεται με τις υπεκφυγές του ανάδρομου Ερμή.

Ωστόσο ως το απόγευμα πολλοί θα έχουν την επιθυμία να συναντήσουν φίλους που έχουν να δουν καιρό, να μοιραστούν απόψεις και συμβουλές, κατανοώντας πως δεν υπάρχει κακή πρόθεση, υπάρχει όχι καλή έκφραση.

Στις 4.56 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Ουρανό, μας φτιάχνει τη διάθεση και μπορεί το βράδυ μας να ανατραπεί, περνώντας απρόσμενα όμορφα. Ωστόσο η ένταση μέσα μας δεν θα λείπει.


Στις 10/11 στις 2.15 μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ μας προβληματίζει, αναδύοντας ερωτήματα που πονάνε πιο πολύ και από τις απαντήσεις τους.

Στις 7.58 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο, δεν προτίθεται να μας αναζωογονήσει, στη διάρκεια της ημέρας, ενώ πολλοί θα είναι αυτοί που θα το προσπαθήσουν φιλότιμα και αξιοθαύμαστα.
Το μυαλό μας μάλλον θα είναι κολλημένο, παρά θα φτερουγίσει πιο μακριά.

Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας περιθώρια να κατασταλάξουμε και να χαλαρώσουμε.


Στις 11/11 στις 4.37 το πρωί, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σαν ηλιόλουστη βόλτα, σε παγωμένους καιρούς.


Υδροχόοι, Σκορπιοί, Λέοντες και Ταύροι, σκοτεινιάζετε αυτό το διήμερο από όσα ακούσετε, ή από όσα περιμένατε και δεν έγιναν. Η αίσθηση του ανικανοποίητου κυριαρχεί.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες ξεφεύγετε όσο μπορείτε μακριά από πιέσεις και υποχρεώσεις, υποχρεώνοντας τους άλλους να ασχοληθούν μαζί σας. Αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι, όπως πιθανά θα διαπιστώσετε.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι λειτουργείτε με μια λογική που δεν σας βγάζει πουθενά. Είναι καιρός να το καταλάβετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved